turzol Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Łukasz jeszcze trafisz nie raz Cierpliwość popłaca, ja na razie prawie wszystko co chciałem upolować mam na stercie ułożone i czekam na cieplejsze dni żeby to wszystko wrzucić do auta .
jozek726 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 te Twoje są idealne ja tak cały czas poluje na coś, nigdy nic na siłę no ja w sumie też nic nie będę grzebał w aucie w zimę jedynie to latam trochę i ciesze się z quattro
krzysztof6108 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Opublikowano 10 Grudnia 2012 ładna niczym sie nie różni tylko wyposażeniem super foteliki ---------- Post dopisany at 07:21 ---------- Poprzedni post napisany at 07:20 ---------- nie powiem zazdroś musi być hehe:wink: ładna
RalphA4 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Fajny avant szerokości życzę i bez awaryjnej jazdy. Nawiasem siedzen to Ci mega zazdroszczę moje na dłuższa trasę sie nie nadają, jak się wysiada to kręgosłupa nie czuć :/ Powodzona
wrclaguna Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Tak bardzo ladna furka tylko nie wiem czemu cie nie ma w B6 DIVISION Zapraszamy
turzol Opublikowano 19 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tak bardzo ladna furka tylko nie wiem czemu cie nie ma w B6 DIVISION Zapraszamy dzięki Grzesiek, ale póki auto jest serią i daleko mi do dywizjonu B-szóstek
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tak bardzo ladna furka tylko nie wiem czemu cie nie ma w B6 DIVISION Zapraszamy dzięki Grzesiek, ale póki auto jest serią i daleko mi do dywizjonu B-szóstek sorry za słowa....ale wkur...wiasz bo lubisz czy jak...dawaj do B6D i koniec!! fura wymiata!!
jozek726 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Tak bardzo ladna furka tylko nie wiem czemu cie nie ma w B6 DIVISION Zapraszamy dzięki Grzesiek, ale póki auto jest serią i daleko mi do dywizjonu B-szóstek dobre zielsko jarasz turzol nie daj się prosić
Artur82 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 ja też poproszę namiary na "dilera"
turzol Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 3 para bixenów zawita niedługo, tym razem funkiel nówki nieśmigane Jako że chce zrobić wszystko na nówkach - wejdą nowe żarówki kierunków Philips SilverStar, żarniki Philips XenStart D1S 85410+ o barwie 4700K oraz żarówki H7 Philips X-treme Vision +100%. Jeszcze nie wiem jakie postojówki, ale coś wyszukam
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ale soczewki z b8 nie wrzucasz? Cena tych Bixów nowych jest conajmniej chora:facepalm:
ucho.77 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Artur czy cały czas siedzisz na necie i okazji szukasz
turzol Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 Ale soczewki z b8 nie wrzucasz? Cena tych Bixów nowych jest conajmniej chora:facepalm: Na dzień dzisiejszy koszt gołego bixenona w ASO to 3384zł Poza ASO można kupić za ok 1400zł/szt bo wiadomo że to VALEO i s każdym zapyziałym Intercarsie można kupić bez problemu. Mi się udało wyrwać w dość atrakcyjnej cenie więc się długo nie zastanawiałem i łyknąłem. Co do soczewek z B8 to na bank wsadzę tylko chciałbym jak najświeższe. Szkoda ze samych soczewek nie da sie kupić osobno bo pewnie szukałbym nówek ---------- Post dopisany at 12:51 ---------- Poprzedni post napisany at 12:49 ---------- Artur czy cały czas siedzisz na necie i okazji szukasz W sumie to tak Taka praca, że mam na to czas
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Z tym plastikowym adapterem co Gwerty teraz montował na próbę nawet nie wyglądaja druciarsko te soczewy w B6:decayed:
ucho.77 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 więc musimy na piwko wyskoczyć, dam ci listę co mi by się przydało
jakubekk Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 no pięknie kombinujesz co do postojówek, jeśli nie LEDy to Philips BlueVision. Ja nie jestem zwolenników LEDów w postojówkach i takowe zakupiłem, z xenonem ładnie to wygląda. No chyba, że już masz w głowie inn pomysł
turzol Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2013 no pięknie kombinujesz co do postojówek, jeśli nie LEDy to Philips BlueVision. Ja nie jestem zwolenników LEDów w postojówkach i takowe zakupiłem, z xenonem ładnie to wygląda. No chyba, że już masz w głowie inn pomysł dam szanse philips blue vision ultra (nie mylić ze zwykłymi blue vision). Ledy póki są jakie są nie przemawiaja do mnie
jakubekk Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 a czym się te ultra różnią od zwykłych BV? Bo z tego co czytam to temp. mają tą samą
pocas Opublikowano 3 Stycznia 2013 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Artur, zobacz sobie żarniki Osram CBI. Posiadam juz pare miesięcy i nie widziałem lepszego światła. Na forum HidPlanet też sobie je chwalą. By nie być gołosłownym New Osram D2S Bulb Xenarc Cool Blue Intense
Rekomendowane odpowiedzi