turzol Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ani wysprzegla lepiej to fakt, ale drgania budy pozostały a liczylem na to że po wymianie dwumasy zamkne ten temat. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Ani wysprzegla lepiej to fakt, ale drgania budy pozostały a liczylem na to że po wymianie dwumasy zamkne ten temat. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka drgania budy też mam więc w tym modelu to normalne
turzol Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jak kupilem to nie było żadnych ani na kierownicy ani nie drzal lewarek. Teraz jadąc czuje jakbym przejeżdżał po tarce.. Widać nawet w lusterku wstecznym jak przenoszone są drgania. Ostatni el do wymiany to półosie , licząc na to że pomoże Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
turzol Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A może to wina wału napędowego ?Sprawdzony i nie ma luzowWysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Powiem Ci ze tez mam takie drgania a o lewarku juz nie wspomnę. Myslalem ze to przez dwumas A moze poduszki pod silnikiem i skrzynia?
turzol Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Poduszki silnika, odboj na pasie przednim nowe z ASO. Poducha pod skrzynią Lemfordera , ale ponoć taka szła na 1 sort Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
garry99 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Mialem takie same problemy co opisujecie i u mnie byly winne przeguby wewnętrzne,rozebralem je wyczyscilem i dalem nowe oslony i smar,
turzol Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Podziałem dziś pod vcds i pompka na 1cyl chyba niedomaga :/ Także raczej będę musiał ją wymienic Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
DARIO88 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ani wysprzegla lepiej to fakt, ale drgania budy pozostały a liczylem na to że po wymianie dwumasy zamkne ten temat. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka ja dokładnie tak samo myślałem ze po wymianie drgania ustaną ale tak jak u Ciebie jest ... tylko umnie raz są mniejsze raz większe a raz wogóle nie ma
MAT1000 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Opublikowano 4 Sierpnia 2015 To chyba sporo osób ma tą samą przypadłość. To samo mam powymieniane i takie same nadal objawy
Indi Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Widziany dzisiaj koło stadionu w tychach dalej nie pomalowany zderzak?? pozdro
turzol Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Widziany dzisiaj koło stadionu w tychach dalej nie pomalowany zderzak?? [emoji14] pozdroAni dalej się bujam kameleonem Ale już niedługo Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
KoJ@K Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) PRze je panie dopieszczony i doinwestowany avancik !! Normalnie godne podziwiania sa Twoje poczynania przy aucie !! Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez KoJ@K
Kshyhu87 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 (edytowane) Podejrzewam że po wymianie półosi drgania znikną. Mi padły obydwa wewnętrzne i jeździć się nie dało takie wibracje. Po założeniu chińczyków czuć wibracje na 3 i 4biegu przy większych obrotach :-/ chyba kupię ori używki bo mnie to drażni. Swoją drogą jaki jest łączny koszt ori poduszek skrzyni i silnika? Bo podejrzewam że mogły jakieś paść u mnie... Edytowane 20 Sierpnia 2015 przez Kshyhu87
MAT1000 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zależy od rabatów lub ich brak. Bez rabatów wszystkie wychodzą ok 1500zł, zależnie gdzie znajdziesz, ASO czy alledro.
michalskurkiewicz Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzieje sie coś tu Wujek ? Ostatnio zacząłem w końcu jeździć więc za dużo się nie dzieje, poza eksploatacyjnymi sprawami. Padł kompresor klimy już całkowicie i wymieniłem na nowy/używany. Spuściłem w kibel Motula i zalałem LM Diesel Synthoil + dodatek Archoil9100, zmiana na duży plus. Poza tym zanabyłem nowe OE końcówki wydechu z A5 3.0TDI i zamierzam założyć na dniach wiem ze troche czasu minelo. ale czy masz moze numer czesci? potrzebuje takie 4szt kupic do siebie...
franciszek Opublikowano 7 Października 2015 Opublikowano 7 Października 2015 auto wyglada, mody konkretne !! Z tego co wiem i widziałem Turzol leci konkretnie z modami Konkrety już niebawem . Auto rarytas
Rekomendowane odpowiedzi