stanley Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 panowie i panie jedzie ktoś z pomorza no z tam tąd gdzie jest bliżej do tego no naszego morza i tamtejszego czarnego SPECJAL-a chciałbym sobie zamówić skrzyneczkę tego o trunku a może i dwie. przecież Specjala możesz kupić w SK na bank widziałem niepasteryzowanego, więc pewnie reszta też jest
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 panowie i panie jedzie ktoś z pomorza no z tam tąd gdzie jest bliżej do tego no naszego morza i tamtejszego czarnego SPECJAL-a chciałbym sobie zamówić skrzyneczkę tego o trunku a może i dwie. przecież Specjala możesz kupić w SK na bank widziałem niepasteryzowanego, więc pewnie reszta też jest poważnie? bo ja słyszałem że w promieniu 150km od E-ga się ciężko robi żeby to dostać bo to niby regionalne piwo, może z niepasteryzowanym jest inaczej
Góral.tz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Poznaniaki chyba taż jakieś tam swoje mają piwo
oprych Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 w SK dostaniesz ale zielonego sporadycznie lapniesz czarnego ale on już jest rozlewany gdzieś w okolicy wolał bym dostać go ze źródeł [br]Dopisany: 17 Luty 2012, 22:23_________________________________________________chyba każdy rejon Polski ma swoje trunki
dziadek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Poznaniaki chyba taż jakieś tam swoje mają piwo Poznaniaki mają jakiegoś tam Lecha swojego - w zeszłym roku dane mi było w BK popróbować - powiem że zacne piwko- Adaś na bank będzie miał jak jedzie
stanley Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 panowie i panie jedzie ktoś z pomorza no z tam tąd gdzie jest bliżej do tego no naszego morza i tamtejszego czarnego SPECJAL-a chciałbym sobie zamówić skrzyneczkę tego o trunku a może i dwie. przecież Specjala możesz kupić w SK na bank widziałem niepasteryzowanego, więc pewnie reszta też jest poważnie? bo ja słyszałem że w promieniu 150km od E-ga się ciężko robi żeby to dostać bo to niby regionalne piwo, może z niepasteryzowanym jest inaczej niepasteryzowanego kupiłem kiedyś ( z 3 mies temu) w Auchan
stanley Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Stanleyek a Ty jedziesz do BT ? naturalnie
musti Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Stanleyek a Ty jedziesz do BT ? naturalnie u was w Ktc jakie jest regionalne piwko ?
stanley Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Stanleyek a Ty jedziesz do BT ? naturalnie u was w Ktc jakie jest regionalne piwko ? GKS :polew:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 22:43_________________________________________________ja piję tylko Tyskie + ew czasem coś na próbę ( w knajpce obok co chwilę są różne piwa regionalne z całej PL- ostatnio mi Ciechan zasmakował )
musti Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Stanleyek a Ty jedziesz do BT ? naturalnie u was w Ktc jakie jest regionalne piwko ? GKS :polew:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 22:43_________________________________________________ja piję tylko Tyskie + ew czasem coś na próbę ( w knajpce obok co chwilę są różne piwa regionalne z całej PL- ostatnio mi Ciechan zasmakował ) Tyskie dobre miałem okazję nawet zwiedzić fabryczkę Mi PEREŁKA ostatnio zasmakowała i Łomża :>
Góral.tz Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 ale tak czy siak piwo to nie jest to lodowa wódeczka dobra zagrycha eh :gwizdanie:
danielom Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 w tym roku tez bedzie jakis ogolnopolski zaopatrywacz ?
Kędzior Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Stanleyek a Ty jedziesz do BT ? naturalnie u was w Ktc jakie jest regionalne piwko ? 1,40 w żabce :decayed:
Lele Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Poznaniaki chyba taż jakieś tam swoje mają piwo Poznaniaki mają jakiegoś tam Lecha swojego - w zeszłym roku dane mi było w BK popróbować - powiem że zacne piwko- Adaś na bank będzie miał jak jedzie Nie jakiegoś tylko Pilsa My bierzemy 2 albo 3 zgrzewki, także jak ktoś będzie chciał spróbowac to wystarczy nas poszukac [br][br]Dopisany: 18 Luty 2012, 02:33_________________________________________________ Stanleyek a Ty jedziesz do BT ? naturalnie u was w Ktc jakie jest regionalne piwko ? GKS :polew:[br]Dopisany: 17 Luty 2012, 22:43_________________________________________________ja piję tylko Tyskie + ew czasem coś na próbę ( w knajpce obok co chwilę są różne piwa regionalne z całej PL- ostatnio mi Ciechan zasmakował ) A piłeś Ciechana Miodowego??
Krzysztof Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Ciachan Miodowy, Łomża Miodowa.. dobre piwka:)
addassko Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 Ciachan Miodowy, Łomża Miodowa.. dobre piwka:) dobre piwka, dobre :gwizdanie:
dobis1 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 ja zrezygnowałem chyba jako pierwszy i przyjmuję na klatę wszystkie ksywy jakie tylko mi dacie najsłabsze ogniwo, ciepła klucha (tłumaczenie że nie było zależne to ode mnie pewnie mnie nie obroni ) Pozdrawiam wszystkich uczestników i życzę udanej zabawy (uwierzcie że chciałem być).
Góral.tz Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 ja zrezygnowałem chyba jako pierwszy i przyjmuję na klatę wszystkie ksywy jakie tylko mi dacie najsłabsze ogniwo, ciepła klucha (tłumaczenie że nie było zależne to ode mnie pewnie mnie nie obroni ) Pozdrawiam wszystkich uczestników i życzę udanej zabawy (uwierzcie że chciałem być). nie przejmuj się, może za pół roku będzie letni hehehe
dobis1 Opublikowano 18 Lutego 2012 Opublikowano 18 Lutego 2012 ja zrezygnowałem chyba jako pierwszy i przyjmuję na klatę wszystkie ksywy jakie tylko mi dacie najsłabsze ogniwo, ciepła klucha (tłumaczenie że nie było zależne to ode mnie pewnie mnie nie obroni ) Pozdrawiam wszystkich uczestników i życzę udanej zabawy (uwierzcie że chciałem być). nie przejmuj się, może za pół roku będzie letni hehehe spoko przejmować się nie przejmuję.... na ostatnim letnim byłem
Rekomendowane odpowiedzi