h4cker Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam! Jestem tu nowy także proszę o pomoc. Czy któryś z Was robił tuning swojej A4 i wymienił oryginalną turbinę K03 na K04? Co mi jest potrzebne żeby przeprowadzić taką modyfikację oprócz turbiny? Mam Audi A4 1.8T z 2000r. oryginalnie był silnik APU który prawdopodobnie padł bo ktoś założył AEB tzn. ja z takim kupiłem... skrzynia automatyczna ale to chyba nie ma znaczenia...
marcindlug Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 uszczelki kolektor-turbo, turbo-wydech i ewentualnie jak ukrecisz szpilke przy kolektorze zapasowe szpilki
grzes1150 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pierdylion razy było o tym :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: :szukaj: i było się tak spinać? uszczelki kolektor-turbo, turbo-wydech i ewentualnie jak ukrecisz szpilke przy kolektorze zapasowe szpilki
moskal Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 i było się tak spinać? Mam dla takich gości przygotowaną odpowiedź , tylko przeklejam. Zerknij ile postów ma autor iczy poszukał lub próbował poszukać odpowiedzi na swoje pytanie.
h4cker Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 i było się tak spinać? Mam dla takich gości przygotowaną odpowiedź , tylko przeklejam. Zerknij ile postów ma autor iczy poszukał lub próbował poszukać odpowiedzi na swoje pytanie. Napisałem, że jestem NOWY!!! Problem z czytaniem ze zrozumieniem? Skoro było pierdylion razy to proszę o linki i koniec tematu!
Kowi87 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 i było się tak spinać? Mam dla takich gości przygotowaną odpowiedź , tylko przeklejam. Zerknij ile postów ma autor iczy poszukał lub próbował poszukać odpowiedzi na swoje pytanie. Napisałem, że jestem NOWY!!! Problem z czytaniem ze zrozumieniem? Skoro było pierdylion razy to proszę o linki i koniec tematu! a od czego jest szukajka, jest cały watek na temat tuningów 1,8t i tam powtarza sie twoje pytanie łacznie z odpowiedzia włąsnie ten pierdzzylion razy
h4cker Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Już znalazłem co chciałem. Przepraszam za zaśmiecanie jeśli można to proszę o zamknięcie postu.
moskal Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Napisałem, że jestem NOWY!!! Problem z czytaniem ze zrozumieniem? Skoro było pierdylion razy to proszę o linki i koniec tematu! a co mnie to obchodzi ze jestes nowy ???? to znaczy ze wpadasz , zadajesz durne pytanie i od reki masz dostac odpowiedz ???? Najpierw regulamin chłopcze a potem forum - taka jest kolejność
Worf Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Uspokoj sie i sie tak nie podniecaj, bo wprowadzasz niezdrowy klimat na forum Napisałem, że jestem NOWY!!! Problem z czytaniem ze zrozumieniem? Skoro było pierdylion razy to proszę o linki i koniec tematu! a co mnie to obchodzi ze jestes nowy ???? to znaczy ze wpadasz , zadajesz durne pytanie i od reki masz dostac odpowiedz ???? Najpierw regulamin chłopcze a potem forum - taka jest kolejność
h4cker Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 Napisałem, że jestem NOWY!!! Problem z czytaniem ze zrozumieniem? Skoro było pierdylion razy to proszę o linki i koniec tematu! a co mnie to obchodzi ze jestes nowy ???? to znaczy ze wpadasz , zadajesz durne pytanie i od reki masz dostac odpowiedz ???? Najpierw regulamin chłopcze a potem forum - taka jest kolejność typowy burak... zachowanie niezgodne z regulaminem Pkt. 11 regulaminu Pkt. 11 regulaminu
konrad_A4 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Napisałem, że jestem NOWY!!! Problem z czytaniem ze zrozumieniem? Skoro było pierdylion razy to proszę o linki i koniec tematu! a co mnie to obchodzi ze jestes nowy ???? to znaczy ze wpadasz , zadajesz durne pytanie i od reki masz dostac odpowiedz ???? Najpierw regulamin chłopcze a potem forum - taka jest kolejność typowy burak... troche ogłady kolego...
Rekomendowane odpowiedzi