krystianoo92 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Witam od kiedy kupilem audi to swieci sie zolty abs i na kompie ten wykrzyknik do tego jeszcze ten sygnal dzwiekowy po przekreceniu kluczyka 3 piknniecia. Abs mi nie dziala podlaczylem vaga i widzi cos takiego 302 Przekaźnik elektrozaworu ABS-J106 brak osprzętu / nie związany ze sprzętem. Wie moze ktos co to jest czy czujnik czy co?
Dev Opublikowano 10 Stycznia 2012 Opublikowano 10 Stycznia 2012 sterownik kaputt musisz wysłac go do ko0gos kto Ci go naprawi na alledrogo jest pełno ofert tego typu
krystianoo92 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2012 Sterownik czyli to cos pod tylna kanapa firmy bosch?
daavidoff Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Nie kolego. Sterownik jest przykręcony do pompy ABS w komorze silnika.
krystianoo92 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 A to wiem taka duza kostka podluzna tam wchodzi tak? Opowiem Wam co zrobilem wypialem to i tam jest z 15 bolcow poprostu tam naplulem i wlozylem od nowa i tak zapialem na polowe tego zapiecia. Wsiadam do samochodu a tam wszystko ook komputer wszystko pokazuje zolty ABS sie nie swieci. I ABSy dzialaja. Ciekawe na jak dlugo bedzie to dzialac? Bym wyjal jeszcze raz i moze wd40 tam psiknal ale sie boje z znow nie bedzie dzialac...[br]Dopisany: 11 Styczeń 2012, 18:12_________________________________________________A tak apropos co to jest to pod kanapa? tez chyba jakis sterownik?
Marecki1488 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Pod kanapa masz pompe paliwa kolego.
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2012 Opublikowano 13 Stycznia 2012 A to wiem taka duza kostka podluzna tam wchodzi tak? Opowiem Wam co zrobilem wypialem to i tam jest z 15 bolcow poprostu tam naplulem i wlozylem od nowa i tak zapialem na polowe tego zapiecia. Wsiadam do samochodu a tam wszystko ook komputer wszystko pokazuje zolty ABS sie nie swieci. I ABSy dzialaja. Ciekawe na jak dlugo bedzie to dzialac? Bym wyjal jeszcze raz i moze wd40 tam psiknal ale sie boje z znow nie bedzie dzialac... może lepiej jakimś kontakt sprayem to potraktować będzie pewność ,że nie zardzewieje materiał
krystianoo92 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2012 To nie jest pompa paliwa bo to jest BOSCH i napis ABS. A co do stykow to wiem ze trzeba potraktowac jakims srodkiem...
Rekomendowane odpowiedzi