marian7772 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 WITAM.Mam pytanie odnosnie dokladki zderzaka przedniego do audi a4 b6.Chodzi o to ze znalazlem na allegro takie cos http://allegro.pl/audi-a4-8e-b6-nakladka-na-przedni-zderzak-nowosc-i1998129668.html myslicie ze bedzie dokladnie pasowała i bedzie wszystko dobrze?moze ktos juz kupił taka dokladke moze podzielic sie opinia.Zastanawia mnie jeszcze czy osłona silnika ktora idzie pod spodem i jest przymocowana do dokłatki orginalnej bedzie pasowała to tej i czy bedzie sie dało zamontowac?
dziadek Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 o gustach się nie dyskutuje ale naprawdę ci się to podoba? to już zwykły seryjny zderzak lepsze wrażenie robi - przemyśl jeszcze sprawę
Rafi78 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Był już temat na temat tych "pługów"
letallec Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Nie słuchaj ich. Zakładaj i się pochwal na forum Zobaczysz jak kopara opadnie niejednemu
Marcino87 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Gdzieś widziałem zdjęcie u nas na forum ktoś wstawił z tym że auto nie było z forum, żadnych oznak naszego forum a auto wyglądało jak po wiejskim tunie :gwizdanie:
Dikson Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Szczerze wygląda dramatycznie, poszukaj lepiej ori. S-line dokładki lub całego zderzaka.Górna część zderzaka s-line i zwykłego jest ta sama,tylko z montażem samej dokładki trzeba się pomęczyć
studziany Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Było do przewidzenia, że Cie tak zjadą Jak Ci sie podoba to montuj i nie przejmuj się opiniami innych. Fakt faktem to jeśli jakość tego będzie cienka to niedopasujesz tego idealnie do samochodu. Musiałbys znaleźć kogoś, kto takie cos juz montował u siebie wtedy będziesz mial pewność. pozdr
xbladyx Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 jakość materiału bd niska, jedno male dojechanie do czegoś niskiego i peka :/ szukaj od S-line
akjam Opublikowano 12 Stycznia 2012 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Już była dyskusja na temat tego wynalazku. WIększość jest na nie ale o gustach się nie dyskutuje. Mnie osobiście też się nie podoba. A tak poza tym czy się komuś podoba czy nie to weź pod uwagę materiał z jakiego jest wykonana ta dokładka o czym już wspominali wyżej koledzy. Może jeden wątek wystarczy na ten temat? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi