Paavali_xD Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 A oto moje Audi: Na początek przód: Lewy profil: Prawy profil: Tył: Wnętrze: No i na koniec alufelgi ale z powodu zimy sa garażowane: !Tak wiem, że samochód jest brudny no ale z powodu warunków jakie mamy - sami wiecie! Troche danych: Rok produkcji: 1997 Pojemność silnika (cm3): 1600 Skrzynia biegów: Manualna Typ: Sedan/Limuzyna Kolor: Niebieski Moc silnika (KM): 101 Rodzaj paliwa: Benzyna Liczba drzwi: 4/5 Co posiada: - Wspomaganie kierownicy - Klimatronik (automatyczna klimatyzacja) - Elektryczny szyberdach - 4 x Poduszka powietrzna - Elektryczne szyby(przód) - Elektryczne lusterka - ABS - Imobilaizer - Centralny zamek - CB radio
Gość syllwek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Fajna audiczka zmień tylko tą ohydną gałkę zmiany biegów najlepiej na ori poliftową i zdejmij pokrowiec z kierownicy rodem z PRL. Do tego przenie lampy polift,boczne kierunki białe i można latać.Niech ci służy.
pablo_9 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Miałem pisać, że wyposażenie takie jak u mnie było w serii ale Ty masz jeszcze szyber... powodzenia w zmianach
Paavali_xD Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 No właśnie apropo zmian, jak możecie to weźcie podajcie przykłady takie jak kolego syllwek co by sie przydało zmienic.
pawel93 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Wg mnie pokrowce z siedzen out, pokrowiec kierownicy i gałka zmiany biegów też ;D do tego lampy przód polifty, białe kierunki boczne i wg mnie gleba by się przydała
Gość syllwek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Od siebie mogę ci jeszcze polecić wyrzucić z klapy znaczek A4 i 1,6 i jeśli nie masz to podłokietnik,oraz pakiet oświetlenia wnętrza tzn. klamki i nogi.
Paavali_xD Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 O co Ci chodzi z glebą ??
Gość syllwek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zawieszenie zmienić najlepiej na gwintowane,żeby niżej Audi niżej stała.Pomysłów na mody jest wiele,możesz grill poliftowy dać i ramkę na czarno pomalować.
Paavali_xD Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 He he żeby niżej stała ?? To nie na nasze drogi
Gość syllwek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zależy gdzie i jak kto jeździ albo zapier.. albo lansujesz się na dużej feldze i dobrej glebie .Któryś z kolegów na forum dał poglądowy obrazek jak wygląda jego droga z punktu A do punktu B jeśli znajde to ci podrzucę.
cacek89 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zależy gdzie i jak kto jeździ albo zapier.. albo lansujesz się na dużej feldze i dobrej glebie .Któryś z kolegów na forum dał poglądowy obrazek jak wygląda jego droga z punktu A do punktu B jeśli znajde to ci podrzucę. sam jestem ciekawy...
Gość syllwek Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 No i mam autorem jest LU_Angel.
cacek89 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 nie no co by nie... mozna, mozna...
Paavali_xD Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2012 ważne aby dojechac do domu :> :>
Misiek84 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Opublikowano 15 Stycznia 2012 dobra felga (chociaż 17"), audi na glebe, ciemne szybki... inne światła ewentualnie przyciemnić te, zmiana kierunków, out pokrowce bo remizą zalatuje. No i podstawa umyć Z czasem pomyśleć nad innym radiem i głośnikami w aucie
Olaf Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 załóż lexy i sonary ;p to najlpesza opcja a tak serio to podpinam sie jak wyzej rob na lifta ! ;p fela 17' max bo na 18 to nie pojedzie
Rekomendowane odpowiedzi