Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lancer EVO X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Nie - właścicielem był Tomek N aka Tomo - auto u niego przejechało 2500 km.

Opublikowano

Pamiętaj, że seryjne sprzęgło to kupa. Wystarczy kilka startów z launch control i po zawodach. Za kolegą, który użytkuje X od trzech lat i trochę się o niej dowiedział doradzę seryjną tarczę i docisk Ralliarta. Nadaje się do normalnej jazdy a jednocześnie wytrzymuje sporo upalania.

Opublikowano
  • Autor

spoko - w temacie EVO siedzę już od dosyćdawna, to moje 3 podejście do zakupu - tym razem się udało :wink4:

Opublikowano

Graty zakupu :good:

Zastanawia mnie jedno... dlaczego w nowych miśkach i subarakach chcą na siłę udomowić środek ??? To auto ma zapier....lać a nie mieć navi, chromowane przyciski, etc.

X fajna ale nic nie jest w stanie dorównać 7 i 8. Takie auto jak się nabywa to z zamiarem wykorzystania jego potencjału.....

Ile waży ? (nie z dowodu )

Opublikowano
  • Autor

z tym udomowianiem to bez przesady :polew: :polew:

akurat X w stosunku do wcześniejszych modeli ma lepszy rozkład mas i duuuużo większą sztywność - jedynie waga na minus, ale wiadomo - coś za coś - pojawiły siędodatkowe poduchy, auto jest większe niżpoprzednie i musi być czymś to okupione..

[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 22:11_________________________________________________dodałem jeszcze kilka zdjęć w pierwszym poście

Opublikowano

Zazdroszcze :slina: POkaz srodek

Opublikowano

bajk, jak będziesz kiedyś na śląsku daj znać, chętnie bym sprawdził jak bardzo dostane od takiej fury :naughty: Najlepiej oczywiście jeszcze serią :decayed:

Opublikowano
  • Autor

bajk, jak będziesz kiedyś na śląsku daj znać, chętnie bym sprawdził jak bardzo dostane od takiej fury :naughty: Najlepiej oczywiście jeszcze serią :decayed:

od czasu do czasu bywam tam, więc będę się odzywał :good:[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 22:19_________________________________________________

Zazdroszcze :slina: POkaz srodek

w swoim czasie :wink4:

Opublikowano

Zastanawia mnie jedno... dlaczego w nowych miśkach i subarakach chcą na siłę udomowić środek ??? To auto ma zapier....lać a nie mieć navi, chromowane przyciski, etc.

nie wiem czy siedziales a tym bardziej jechales kiedys E9 ? , zesrac sie mozna jak bym tym mial jechac kawalek dalej.

X ma wszystko na miejscu plus fotele sa na prawde :kox:

Daje niezbedne minimum ktorego w u poprzednikow bylo brak , oczywiscie kazdy na pojezdzawce ci powie ze najlepsze to E9 i tak jest tylko ciekawe dla czego kazdy z nich przyjezdza tym autem na lawecie :)[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 22:34_________________________________________________

no to Tomo go na pewno dobrze dotarl :decayed:

Opublikowano

Masz tam jakie rekaro ? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Masz tam jakie rekaro ? :decayed:

no jakieś tam mam :wink4:

Opublikowano

nie wiem czy siedziales a tym bardziej jechales kiedys E9 ? , zesrac sie mozna jak bym tym mial jechac kawalek dalej.

X ma wszystko na miejscu plus fotele sa na prawde :kox:

Daje niezbedne minimum ktorego w u poprzednikow bylo brak , oczywiscie kazdy na pojezdzawce ci powie ze najlepsze to E9 i tak jest tylko ciekawe dla czego kazdy z nich przyjezdza tym autem na lawecie :)[br]Dopisany: 18 Styczeń 2012, 22:34_________________________________________________

no to Tomo go na pewno dobrze dotarl :decayed:

Dla mnie najlepsza jest 7... :gwizdanie:

Opublikowano

fakt te nieparzyste maja jakos zawsze wiecej wdzieku ( 3,5,7,9 :decayed: )

Opublikowano
  • Autor
:bicz:
Opublikowano

podobnie w subaru :decayed:

Opublikowano

fakt te nieparzyste maja jakos zawsze wiecej wdzieku ( 3,5,7,9 :decayed: )

X jest fajne...ale jakoś tak krowiasto / ociężale wygląda względem poprzedniczek :decayed:

Opublikowano
  • Autor

no i takie jest, ale dzięki temu jest stabilniejszy przy większych prędkościach :cool1:

Opublikowano

X na szczescie zlamala regole nieparzystosci :decayed:

Bajk ile za nia dales ( moze byc PW jesli nie tajemnica )

Opublikowano

gratki białasa i częstego mycia :gwizdanie:

Opublikowano

:slina: :slina: