Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Lancer EVO X

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bajk to kiedy sąsiadów przewieziesz?? :kox:

Opublikowano
  • Autor

bajk to kiedy sąsiadów przewieziesz?? :kox:

jutro wybieram się na spota :wink4:[br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 17:09_________________________________________________

wydechy Akrapovica są robione z tytanu

a dzwiek jest ścisle związany z materiałem z jakiego jest wykonany

kolejna sprawa to masa, która w tym przypadku jest o ok 16kg niższa od std wydechu

sama zmiana wydechu powoduje również wzrost mocy od ok 10kM i 10Nm w górę

http://www.akrapovic.com/typo3conf/ext/user_products/mod1/uploads/products/evolution_exhaust_system_for_the_mitsubishi_lancer_evolution_x/mitsubishi_lancer_evo_x_evolution_down_pipe.jpg

http://www.akrapovic.com/typo3conf/ext/user_products/mod1/uploads/products/evolution_exhaust_system_for_the_mitsubishi_lancer_evolution_x/mitsubishi_lancer_evo_x_evolution.jpg

czyli w tym przypadku same plusy, jedyny minus to zabójcza cena :wallbash: :wallbash: :wallbash:

ta waga kusi :)

Opublikowano

i jakość wykonania wydechu też kusi :-)

ostatnio widziałem Arkapovic na R35 piękna bestia z tymi karbonowymi końcówkami, a waga... jedną ręką i ze ździewieniem że takie lekkie można podnieść.

Cena?... no cóż trzeba mieć te 18k PLN na komplet :)

Opublikowano

niby co w nim ma być takiego ekscytującego? :thumbdown: nie wiem czemu ostatnio wszyscy się tak jarają tymi wydechami akrapovica.. :mysli:

ten wydech akrapovica po prostu mistrz , a same koncowki rewelacja.Chetnie bym cos takiego zapodal do siebie :cool1:

Opublikowano

niby co w nim ma być takiego ekscytującego? :thumbdown: nie wiem czemu ostatnio wszyscy się tak jarają tymi wydechami akrapovica.. :mysli:

ten wydech akrapovica po prostu mistrz , a same koncowki rewelacja.Chetnie bym cos takiego zapodal do siebie :cool1:

Opublikowano

v8 przy s5 jest moim marzeniem :-)

Opublikowano

R4T nigdy nie osiągnie dźwięku V8ki ale w niektórych silnikach R4T dźwięk może być fajny

Opublikowano

...ale w niektórych silnikach R4T dźwięk może być fajny

taaa... R4T to super fajna laska, ale ma male cycki :naughty:

bajk, mam dla Ciebie fure do totalnego upalania :naughty: kumpel sprzedaje:

http://www.rajdy.hoga.pl/gielda/ogloszenie.asp?id=122563&strona=1&D=1&Sl&Dzial=sprzedam+samoch%C3%B3d+%28sportowy%29

Opublikowano

EVO 4WD vs. Audi Quattro :naughty:
Opublikowano

:oklaski: gratuluję zakupu :good: ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem

2257.jpg

2259.jpg

a teraz szukam RS tylko nie po przejściach

Opublikowano
  • Autor

czemu się nie nacieszyłeś długo? ;(

Opublikowano

bo poznałem historię auta i co przeszło.A nie takiego szukałem :(

Opublikowano

znalezenie takiego rarytasu jak EVO IV,V,VI bez dzwonów i niezarżnięte to jak wygrać w totka.

Opublikowano

:good:

znalezenie takiego rarytasu jak EVO IV,V,VI bez dzwonów i niezarżnięte to jak wygrać w totka.

masz rację szukanie igły w stogu siana :) ale może kiedyś znajdę :gwizdanie: ten egzemplarz był akurat bardzo :thumbdown: choć na zewnątrz był :kox: i nie było osoby co by się nie obejrzała :naughty:
Opublikowano

:oklaski: gratuluję zakupu :good: ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem

2257.jpg

2259.jpg

Wąski mimo wszystko piękny ten Evoszczak :hi:

Opublikowano
gratuluję zakupu ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem

no powiem ci ze TME miazga :kox: to najpiekniejsze EVO w historii i ladniejszego juz nie bedzie !

Opublikowano
gratuluję zakupu ja już miałem co prawda troszkę starszego ale długo się nim nie nacieszyłem

no powiem ci ze TME miazga :kox: to najpiekniejsze EVO w historii i ladniejszego juz nie bedzie !

zgadzam się :good:

Opublikowano

ehs to były czasy, takich aut juz nie ma. :slina: :slina:

Opublikowano

zgadzam się :good:

ja też :tongue4: powiem wam że nie robi juz porsche takiego wrażenia jak ten białas :naughty:[br]Dopisany: 26 Styczeń 2012, 08:59_________________________________________________
Opublikowano
  • Autor

bo poznałem historię auta i co przeszło.A nie takiego szukałem :(

I co z nim się działo? Ty już go sprzedałeś, czy aktualnie na allegro jest Twoja oferta?