Cineksik Opublikowano 8 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2012 Bo to tu w No chyba es jelopy dlubaly , zreszt co si dxic tunawet nie wiedza dobrze co to evo piłeś, nie jedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Niestety wiekszosc tel. ma klawiature nie na moje palce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 zamówiłem nowe klocki na obie osie - Carbone Lorraine RC5+ - zobaczymy co to warte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jakie miałeś do tej pory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 seryjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Zabawne No to różnica będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 zamówiłem nowe klocki na obie osie - Carbone Lorraine RC5+ - zobaczymy co to warte to samo co seria, plus minus ja bym brał Pagid Blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 chyba sobie jaja robisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 a niby dlaczego ? mogłeś dac RC6+ RC5 dosyc mocno pyla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 1. rc5 to nie to samo co rc5+ 2. nie ma czegoś*takiego jak rc6+ 3. rc6 to za mocny klocek do mojej tarczy i słabo nadaje się na co dzień - tarczy można się*pozbyć w jeden dzień oraz piszczy jak hamujący pociąg co do pylenia to w "+" podobno nie jest tak źle - na pewno lepiej tak kwestia wygląda niż*w seryjnych wcześniejsze rc5 rzeczywiście podobno strasznie pyliły.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 mój bład, faktycznie chodziło mi o RC5+ źle wrzuciełm "+'' Kuzyn jezdzi evo i zjezdził praktycznie wszystkie zestawy bazuje na jego opinii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 spoczko, powinno być*dobrze na nich - we wtorek rano montuje, docieram i potestuję* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 9 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Testuj testuj bo ja sie bede przemierzał to będe widział efekty na białej feldze u ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 no tak tylko tutaj chodzi o hamowanie, a nie efekty na feldze poza tym mi często myją auto, więc raczej zawsze w normie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Jestem przeczulowny na każdym punkcie związanym z autem :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ja mam RC5+ w STI na przodzie i tyle.bardzo fajny kolcek odpowiednik DS2500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 z tym, że podobno dużo lepiej hamują zimne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ds2500 nie powala w ix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ty masz u siebie w tych stoptechach ds2500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ds2500 nie powala w ix Zalezy do czego to codziennej jazdy jest wiecej niz wystarczajacy.jak masz pincet koni to ugotujesz wyczynowy klocek na seryjnym zacisku i wielkosci tarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi