bajk Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Tylko on ma stoptechy na obu osiach więc coś mi tu nie gra.. Mgtan ds2500 to bardzo dobry klocek;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Hamowac tez trzeba umiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 10 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2012 Ferodo FCP-H nie ma homologacji na ulice słychac je jak pociąg hamujący na peronie ale fakt, ma bardzo dobra mieszankę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Tak ja mam ds2500... Jak zmienię na inne to dokładnie powiem.. Teraz jest ok na cywilny użytek... i tyle w zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 I do tego wlasnie jest ten klocek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 11 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 tylko trzeba je dogrzać*- pewnie dlatego nie hamuje u Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 11 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Juz im sie dostało i dogrzane juz są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 w końcu zaczynają części się pojawiać wydech i wtryski niestety jeszcze na cle, więc pewnie dopiero pod koniec przyszłego tygodnia strojenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 jak jakośc wykonania? Najgorsze przed tobą... oczekiwanie na ostatnie graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 nie ma raczej do czego się*przyczepić* ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:30 ---------- aha - co do klocków - różnica kolosalna według mnie, a jeszcze się nie ułożyły do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 aha - co do klocków - różnica kolosalna według mnie, a jeszcze się nie ułożyły do końca Git. Stabilatory masz serię ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 nie - whiteline'y dawno wrzucone, rozpórka górna z tyłu też jest, więc nie ma tragedii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Aaa to się jakoś prowadzi. No to tylko upalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 zobaczymy jeszcze jak długo wytrzyma seryjne sprzęgło na nowym setupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 Pożyć pożyje jeszcze chwile wkońcu nie walisz ze sprzęgła... choć ciekawe ile wytrzymasz na nowym setupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 temat zaczyna sie robic bardzo interesujący :kox: Bajk, w jaka cyfre celujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 420/560 jest w zasiągu ręki moim zdaniem np. potem E85 i mamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 gruuuuuubo jak na 2-litrowy motorek :kox::kox::kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 17 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 tylko, że te wykresy to nie są na seryjnej turbinie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi