variocustoms Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 jak pod obciążeniem??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 samolot dzisiaj go jeszcze nie cisnąłem, ponieważ nie ma programu i może być*za ubogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 oo porszę to sie moze jutro spotkamy... no ciekaw jestem co ci wyjdzie ... może będzie mozliwośc że porównanym co i jak bo jutro mam miec powrót do "mocy"... może byc ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 i po strojeniu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 jak wrażenia... ładnie niuton się nisko zaczyna (jak na EVO) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 wiesz co - no jedzie lepiej, ale d*py nie urywa ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- znowu zapomniałem przekręcić*telefonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 no i będzie ładna marchewa przy zmianie biegów dopiero co zrobił a już marudzi... co za człowiek bedzie mało to dorezasz turbo i e85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 O rzesz, mało nie wybuch przy końcu bezpiecznie tak dla tego co ci na ogon siądzie ? Nie żebym się czepiał ale nie robiłeś u rogala ? 4 z przodu ledwo ledwo jak na takie pieniądze wsadzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 lepiej niech nie siada co do wyniku to niestety turbo za małe, żeby było lepiej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 u bajka jest piękna mono marchewa:)... U Rogala Evo?... On się raczej specjalizuje w innych markach i niech tak pozostanie. Jest mistrzem vaga... Ale do gtra czy miska to jednak inni są na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 23 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Nie znam się to się pytam. Bajk jak Cię znam to wiem, że nie odpuścisz i dozbroisz w co tam tylko możliwe bez względu na monety Plan minimum wykonany bo w tyle celowałeś Edit: mgtan używasz języka, którego nie kumam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 niestety mocniejszego setupu na gwarancji nie zrobię już*- z tego co mówił strojący to mam najmocniejsze evo na gwarancji w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 mówiłem że 400 pęknie to mi nie wierzyłeś gratuluje wyniku:slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 wierzyłem w gruncie rzeczy miałem nadzieję na lekką górkę, ale jak widać nie udało się teraz tylko muszę wydech doprowadzić do normalności bo z takim poziomem dB nie da się jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 zrób zwężkę i będzie ciszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 najpierw wrzucę dodatkową puszkę przelotową w miejsce gdzie kiedyś był kat - zobaczymy na ile to pomoże - jeśli nie pomoże to będę musiał ten sprzedać i zrobić*customa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Bajk choroba mocy postepuje... mi brakuje mimo codziennej jazdy... ale cytując naszego kolegoe Michała: "i tak przy tym setupie objeżdzasz 95% aut na drogach" a jak ci mało to dogadaj się na większe turbo... napewno pozwola na gwarancji zrobic...wówczas ci niuta zostawia na 550 ze względu na sprzegło a dodadzą ze 20-30 kuniuf.... gwara minie to wówczas bedziesz zawór odkręcał w strone 450/600 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hornet Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 wierzyłem w gruncie rzeczy miałem nadzieję na lekką górkę, ale jak widać nie udało się teraz tylko muszę wydech doprowadzić do normalności bo z takim poziomem dB nie da się jeździć i dowód można jeszcze oddać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 mgtan - przestań - po co pakować się*w większe turbo, które będzie później wstawać dla 20 koni? ---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:53 ---------- i dowód można jeszcze oddać jadę zaraz testy robić - strzelę traskę*500km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 24 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 ciekawe jak szybko go wyrzucisz po tych 500km:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi