Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Cenzura internetu SOPA i ACTA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sorry bo ja nie bardzo jestem w temacie wiec moje pytanie brzmi od kiedy sie zaczyna horror z internet?? do kiedy można się jeszcze swobodnie poruszac po inter i ściągać filmy i muzyki czy oglądać filmy??

Możesz się pakować. Tym wpisem załatwiłeś sobie 10 lat odsiadki. W Guantanamo :decayed:

o co kaman ??

Opublikowano

sorry bo ja nie bardzo jestem w temacie wiec moje pytanie brzmi od kiedy sie zaczyna horror z internet?? do kiedy można się jeszcze swobodnie poruszac po inter i ściągać filmy i muzyki czy oglądać filmy??

Możesz się pakować. Tym wpisem załatwiłeś sobie 10 lat odsiadki. W Guantanamo :decayed:

o co kaman ??

Do 6:00 AM możesz się wyspać. AT ze względu na ciszę nocną nie wchodzą przed 6:00 AM :decayed::kox:

Nie słyszałeś?! USA ściga piratów z paragrafu o terroryźmie. A PL włazi w doopę USA więc już pozamiatane :kox: Ktoś musi być pierwszy ;(

Opublikowano

już anglika wysłali do usa na proces :gwizdanie: :decayed:

Opublikowano

o co kaman ??

Do 6:00 AM możesz się wyspać. AT ze względu na ciszę nocną nie wchodzą przed 6:00 AM :decayed::kox:

Nie słyszałeś?! USA ściga piratów z paragrafu o terroryźmie. A PL włazi w doopę USA więc już pozamiatane :kox: Ktoś musi być pierwszy ;(

ale o co konkretnie sie rozchodzi??[br]Dopisany: 31 Styczeń 2012, 21:39_________________________________________________co do mojego pytania to wiesz ile jest takich w necie masa ludzie sie pytaja o takie rzeczy

Opublikowano

o co kaman ??

ale o co konkretnie sie rozchodzi??

Stary, na jakim świecie żyjesz?!

Wszystko co napiszesz w necie, gdziekolwiek, jest monitorowane: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11066488,Irlandczyk_napisal_na_Twitterze___Jade_zniszczyc_Ameryke__.html

pakuj się, będziesz następny: http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11060463,Student_jak_terrorysta__Ekstradycja_do_USA_za_linki.html

New World Order, dude, New World Order. Nikt już nie jest bezpieczny :no:

Opublikowano

przecież czytałem że jeszcze u nas tego nie ma ,a jeśli bedzie to kara grzywna albo odetna neta... ja tym wpisem nic nie zrobiłem :wallbash:

Opublikowano

przecież czytałem że jeszcze u nas tego nie ma ,a jeśli bedzie to kara grzywna albo odetna neta... ja tym wpisem nic nie zrobiłem :wallbash:

To jest wersja dla tłumów, prawda jest inna :evil:

Opublikowano

a niby jaka myślisz ze mało jest takich osób jak ja co piszą aby się dowiedzieć?? nic w tym złego nie jest pokaż mi jakąs nowine z polski a nie z za granicy...

Opublikowano

Ktoś musi być pierwszy :gwizdanie:

Opublikowano

no ale za taki wpis ?? przecież u nas jeszcze tego nie ma...sciągnełem dziś muzyke i zdjęcia i co pójde teraz siedziec???

Opublikowano

no ale za taki wpis ?? przecież u nas jeszcze tego nie ma...sciągnełem dziś muzyke i zdjęcia i co pójde teraz siedziec???

Stary, ale wszystko co napisałeś w necie zostało zapisane na czymś takim: http://technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,10190670,IBM_buduje_gigantyczny_dysk.html

plus kopie tego co zassałeś do tej pory .....

You're busted!

Opublikowano

zapisywane to dopiero bedzie :cool1:

Opublikowano

Coleman najlepiej nie korzystaj juz z tego komputera bo Cie dojdą po adrsei IP i kraty murowane ;(

na drugi raz uważaj co piszesz bo juz nie jestes anonimowy i przestań piracić....... kto wie moze bedziesz pierwszy

Opublikowano

Tak jak dysydent Moskalito napisał: New World Order

A wiesz dlaczego już zamilkł w tym wątku? Bo się ukrywa, bo go próbują nakryć :confused4:

Też myślał, że nikt nie sprawdza, ciągnął na potęgę filmy w stylu "Deep throat", "Trix" a teraz ucieka pogoni ;(

Opublikowano

Coleman najlepiej nie korzystaj juz z tego komputera bo Cie dojdą po adrsei IP i kraty murowane ;(

na drugi raz uważaj co piszesz bo juz nie jestes anonimowy i przestań piracić....... kto wie moze bedziesz pierwszy

wiesz ile jest takich jak ja?? to co teraz pogadac o niczym nie można ??

Opublikowano

Jakby tak chcieli wszystkich zamykac to by szybko się wyczerpało miejsce w więzieniach. Na poczatku postraszą a później najwyżej zawiasy, albo grzywna bo bylo by przeludnienie za kratkami :tongue4:

Nie wpadajmy w paranoję. Mysle że ta ACTA to tylko taka nagłosniona żeby zrobic z tego broń psychologiczną i ogłupic lud żeby sie bał wypowiadac w necie pod strachem że może to zostac wykorzystane przeciwko niemu. A dajemy im się w to wciagac jak małe dzieci.

GÓWNO z tego wszystkiego będzie wynikało. Nie bójcie sie będzie jak dotychczas :wink4:

Opublikowano

Jakby tak chcieli wszystkich zamykac to by szybko się wyczerpało miejsce w więzieniach. Na poczatku postraszą a później najwyżej zawiasy, albo grzywna bo bylo by przeludnienie za kratkami :tongue4:

Nie wpadajmy w paranoję. Mysle że ta ACTA to tylko taka nagłosniona żeby zrobic z tego broń psychologiczną i ogłupic lud żeby sie bał wypowiadac w necie pod strachem że może to zostac wykorzystane przeciwko niemu. A dajemy im się w to wciagac jak małe dzieci.

GÓWNO z tego wszystkiego będzie wynikało. Nie bójcie sie będzie jak dotychczas :wink4:

Właśnie też jestem tego zdania... ubzdurało się (nie powiem komu) coś w główce i jest tym zafascynowany...

Opublikowano

A wiesz dlaczego już zamilkł w tym wątku? Bo się ukrywa, bo go próbują nakryć :confused4:

Też myślał, że nikt nie sprawdza, ciągnął na potęgę filmy w stylu "Deep throat", "Trix" a teraz ucieka pogoni ;(

w dópie mam ich , ciagne aż miło :wink4:

Jakby tak chcieli wszystkich zamykac to by szybko się wyczerpało miejsce w więzieniach.

w USA wiezienia puste , tego Brytyjczyka tez maja deportować i tam bedzie siedział :thumbdown: Jaki rodzina paczki bedzie mu przez ocean wysyłac , drogo wc**j :decayed: