Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Oklejenie listew dekoracyjnych

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

W moim autku zamontowano listwy dekoracyjne w niezmiernie popularnym kolorze tj imitacji drewna.

Wpadlem na pomysl by okleic je folia termiczna firmy 3M takiej jak w linku :

http://allegro.pl/3m-folia-alu-aluminium-szczotkowane-me-904-di-noc-i2044803340.html

w tym samym kolorze tzn szczotkowanego aluminium, oczywiscie zabieg objalby srodkowa konsole.

Moze ktos dlubal w tym temacie? jakies wnioski czy tez opinie co do wygladu :mysli:

Opublikowano
:szukaj:
Opublikowano

Nie wpadłeś pierwszy na ten pomysł. :cool1: j.w. :szukaj:

Opublikowano

Ja obklejałem ale połyskujący carbon z 3 M. Folia bardzo plastyczna a efekt końcowy bardzo ładnie wychodzi więc polecam.. Musisz mieć troszkę zdolności manualnych by to ładnie wyszło.. Pozdrawiam

Opublikowano

oklejaj ja oklejałem w czarny połysk w b6 i wyszła jak ori przynajmniej ja byłem bardzo zadowolony

Opublikowano

lapsik troszkę trzeba się przyłożyć do roboty żeby ładnie wyglądało :wink4: ale warto to robić jak najbardziej :good: :good: :good:

Opublikowano

Bo tak mu sie podoba :tongue4:

Jestes czepliwy jak panna jak ma trudne dni :wink4:

bo póxniej nie mozna nic znaleźć jak powstanie 10 takich wątków :gwizdanie: a w zupełnosci mozna jeden ciagnać, są zdjecia jest wszystko wystarczy poszukać

Opublikowano

To można podczepić ten wątek pod główny i nie będzie problemu.. :)

Opublikowano

Bo tak mu sie podoba :tongue4:

Jestes czepliwy jak panna jak ma trudne dni :wink4:

bo póxniej nie mozna nic znaleźć jak powstanie 10 takich wątków :gwizdanie: a w zupełnosci mozna jeden ciagnać, są zdjecia jest wszystko wystarczy poszukać

nie kojarze żeby w tamtych wątkach była mowa o folii alu a to juz coś nowego. No ale dobra niech Ci bedzie :tongue4:

Opublikowano

a co za róznica czy carbon czy drewno czy alu wszystkie są folią, w tych wątkach nie było mowy tylko o carbonie :wink4:

Opublikowano

a co za róznica czy carbon czy drewno czy alu wszystkie są folią, w tych wątkach nie było mowy tylko o carbonie :wink4:

Ok już sie nie czepiam :decayed:

EOT

Opublikowano

Efekt jest spox. Najlepiej użyj opalarki ale i suszarką dasz radę.

Tak wyszło u mnie

IMG_1703.jpg

free image hosting

Opublikowano
  • Autor

Ale widze ze temat ozyl :tongue4:

Pastaldo widze ze to jakis karbonik .... opalarke mam tak wiec spoko.

Wystarczy nakleic, delikatnie ponaciagac i podgrzewac by wyrownywac?? - w skrocie.

Zabawy bedzie z zagietymi koncami, a panel srodkowy tez oklejales??

Opublikowano

Aa sorry za OT ale czytałem, że w B5 'drewniane' dekory są NAPRAWDĘ drewniane :cool1:

Opublikowano

Aa sorry za OT ale czytałem, że w B5 'drewniane' dekory są NAPRAWDĘ drewniane :cool1:

mowa jest o folii w tych wątkach co dałem linki a nie o ori dekorach :cool1:

Opublikowano

Ale widze ze temat ozyl :tongue4:

Pastaldo widze ze to jakis karbonik .... opalarke mam tak wiec spoko.

Wystarczy nakleic, delikatnie ponaciagac i podgrzewac by wyrownywac?? - w skrocie.

Zabawy bedzie z zagietymi koncami, a panel srodkowy tez oklejales??

Dokładnie tak jak mówisz ( w skrócie) :wink4: Proste jak.... oprócz dekorów to tylko popiołki okleiłem jeszcze

Opublikowano

temat z oklejeniem dekorów powinien być podwieszony w Warsztacie - zrób to sam, sorry za OT :hi:

Opublikowano

Kolego Ja przymierzam się do oklejania swoich dekorów drewnopodobną okleiną, bo jakoś mi szaro w autku. Nie myślałeś o podmiance moje za Twoje z jakąś dopłatą z mojej strony?