Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wyobraz sobie ze ja tez to mam w aucie ale wiadamo jak to kobity pod nos nie dasz to nie wezmie :)
Ja tam nie muszę mojej pod nos dawać sama bierze:naughty::polew::polew:
  • Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Wyświetleń 174,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wyobraz sobie ze ja tez to mam w aucie ale wiadamo jak to kobity pod nos nie dasz to nie wezmie :)

To i tak pikus, moja szwagierka raz chciala zabic pajaka siedzacego na drzwiach ich samochodu... Szpilka :)

Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

To i tak pikus, moja szwagierka raz chciala zabic pajaka siedzacego na drzwiach ich samochodu... Szpilka :)

:polew: konkret babka

Opublikowano
Ja tam nie muszę mojej pod nos dawać sama bierze:naughty::polew::polew:

:polew::polew::polew::polew::polew:

No to spadłem z krzesła :grin:

Swoją drogą zostawiłem kupete w helu, sam wybyłem do Oslo, moje kochanie zmartwione że zostawiłem CB na dachu i że mi je ktoś ukradnie, postanowiła ściągnąć magnes.

A że nie zabardzo wiedziała jak to się robi, ze środka dachu pociagneła je w bok po opiaszczonym lakierze. :banan:

Opublikowano

ta na nie narzekacie a tu cala prawda o nich :naughty:

Opublikowano

tak to jest dać babie samochód :grin::polew: wiem śmiesznie wygląda jak tak mówię ale sama się tyle naoglądałam , że szok :facepalm:

najlepsze to są nauczycielki (oczywiście bez obrazy jeżeli któryś ma w rodzinie:decayed: - ja mam ciotkę:facepalm:)

Opublikowano

Grafi, są zawsze plusy i minusy. A w takich negatywnych sytuacjach ratują je zawsze te duże plusy :boobs::naughty::decayed::decayed::decayed:

Opublikowano
ta na nie narzekacie a tu cala prawda o nich :naughty:

grrr chętnie pomógłbym tej spracowanej pani w praniu :decayed:

Opublikowano

dobrze was rozumiem czasami do pracy dojeżdżam z taką panią a jazda z nią to prawdziwy hardkor potrafiła wyprzedzając traktor wjechać mu pod koła :doh:

Opublikowano

I jak jutro Pany?

Opublikowano

ja niestety nie zmotoryzowany :kwasny: dziś odebrałem zaślepki walka z serwisu i odstawiłem na wymianę, jeszcze termostat i jutro wiozę zegary na wymianę FIS-a. przy okazji , kto ma pożyczyć na parę dni przednie lampy poliftowe :wink:

Opublikowano

Mam do przedlifta, prawego kierunku brak, jak chcesz to wpadaj po nie, flaszke zrobimy :decayed:

ewentualnie taki patent mozesz zastosować:

Flashlight-Headlights-on-Car.jpg:grin::grin::grin:

Opublikowano
Wlodi masz jeszcze naklejeczki na szybke? Zona dzis rano szyby skrobala i wesz jak to sie skonczylo

Hurtowo brał to na pewno coś tam ma :grin:

Opublikowano

No ja dla kolegów mam zawsze więc czuj się wyróżniony:thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

Opublikowano

Przecież widać od razu że jest zajechany w uj....:facepalm:

Opublikowano

Mój był zajechany. Ten wygląda jakby potrzebował miłości. Oprócz tego że kręcony o połowe, nie moge się niczego doszukać. :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Ogólnie te silniki 2,5TDI nie są za udane i ten też się do nich zalicza. Jest temat o tych silnikach u nas na forum. Trochę go czytałem bo sam się zastanawiałem nad takim ;) Dopiero późniejsze wersje po kodach silnika są lepsze. A Ty Andrzej zmieniasz na TDI ? :eek:

Opublikowano

Raczej nieeeeeee... Chociaż przelewka ropy z dużego korci darmowymi kilometrami...

Tak sobie szperam i szukam bo chyba będe zmuszony zmienić fure w przyszłym roku. :kwasny:

Opublikowano

Zmuszony?czyli powrot do pl na stale?