vwbartus Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Wladi co sie dzieje na tych Bieszkowicach i kiedy to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Bartek w zeszłym roku byliśmy jako A4 Klub i paru nas było...w zeszłym roku było w miarę fajnie cały Vag też był ogólnie trochę aut było.. https://pl-pl.facebook.com/summermotoshow ja będę raczej jechał jak by ktoś jeszcze chciał to można znowu zgłosić nas jako Klub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Grafi mam coś takiego ale on nie jest w jakimś super stanie...jak chcesz zobaczyć to możemy się jakoś zgadać Powiem inaczej telefon jest w ładnym stanie z tym że szybka trochę porysowana może da się ją z polerować... wladi super stan sie az tak nie liczy wazne zeby sprawił mu radośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie ma problemu może będę w czwartek na spocie to mogę podrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 ok super by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Bartek w zeszłym roku byliśmy jako A4 Klub i paru nas było...w zeszłym roku było w miarę fajnie cały Vag też był ogólnie trochę aut było.. https://pl-pl.facebook.com/summermotoshow ja będę raczej jechał jak by ktoś jeszcze chciał to można znowu zgłosić nas jako Klub jozek726 postara się polecieć Bo kto tam jedzie ? Edytowane 1 Września 2014 przez jozek726 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 mistrze ktoś się jutro zjawi? na razie będzie grucha i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Ale zes mnie zapowiedzal, Krzyskiu wez graty dla mnie jak mozesz, sluchaj a buzer z licznika bys mi tez kopsnal czy zostawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Bucu podrzuć te filmiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 daj stówe i bierz cały mój licznik z termo ringami itp itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Nie chce calego bo to diesel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja chyba dzisiaj nie dojadę na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novwy Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Ja chyba dzisiaj nie dojadę na spota Jak nie co Ty gadasz, właśnie dziś musisz podjechać z kompem i kablem żeby ożywić mój licznik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 A co Ty chcesz z licznikiem robić ja w takie rzeczy się nie bawię mogę Ci klucze dopisać najwyżej... memory five wladi i wszystko jasne :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 I Krzysiek dalej choinke bedzie mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 mistrze ktoś się jutro zjawi? na razie będzie grucha i ja to na ktora dziś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Na 19 dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Co ten Andrju zrobil sobie z reka zeby chociaz tam bylo wilgotno, ciasno i przyjemnie a tak.... slabo to wyszlo. Powrotu do zdrowia życze wysłane z Tajwanu Edytowane 7 Września 2014 przez Seikokilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha1 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) A Ty kiedy cume zapuszczasz u nas? Edytowane 7 Września 2014 przez grucha1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seikokilla Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 a jeszcze troche wody uplynie jakos koniec pazdziernika wracam zonka na gwincie pourywala mi hokeje bedzie co robic jak wroce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi