Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja napewno kawy napijemy się innym razem:wink:

• Odpowiedzi 3.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sorry panowie :/ dopiero robotę skończyłem- trochę się przeciągneło..

szkoda bo pogoda fajna:kwasny:

Opublikowano

no to wkoncu sie moze jakos utawmy normalnie na spocik,moze w weekend jakos?

Opublikowano

Ja w wekend odpadam mam trochę rezania przy aucie:wink:

Opublikowano

a ja budę :kwasny:

co do rezania... zna ktoś dobry zakład gdzie spawają plastiki- nie zbyt skomplikowana operacja ale musi być dokładnie i ładnie :wink:

Opublikowano

Mam parę pierdół do zrobienia muszę wymienić tunel na 2 din może halogeny obkleję folią, przyciski szyb muszę powymieniać:naughty:

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ----------

A co do plastyków pamiętam że na kartuskiej w Gdańsku robili ale napisz na 3M to chłopaki napewno będą wiedzieli:wink:

Opublikowano

Panowie potrzebuje odpowiedzi szybciutkiej czy fela 17 7j na oponie 225/45 wejdzie do mojej niuni? et 37

Opublikowano
Mam parę pierdół do zrobienia muszę wymienić tunel na 2 din może halogeny obkleję folią, przyciski szyb muszę powymieniać:naughty:

---------- Post dopisany at 18:21 ---------- Poprzedni post napisany at 18:20 ----------

A co do plastyków pamiętam że na kartuskiej w Gdańsku robili ale napisz na 3M to chłopaki napewno będą wiedzieli:wink:

dzięki wladi- mam kawałek zderzaka w b6 do zrobienia :facepalm:

Opublikowano
Panowie potrzebuje odpowiedzi szybciutkiej czy fela 17 7j na oponie 225/45 wejdzie do mojej niuni? et 37

bez problemu

Opublikowano

7j/225 to niezły balon, ja mam 7,5/225 i uwazam ze wygląda jak "allroad" :decayed:

Opublikowano

wejdzie spokojnie, tez zkladam 17/7J et40 na sezon ale oponke mam do tego 215/45, ponoc troche lepiej sie prowadzi niz na 225. jak furke kupilem zalozone byly 225 i beznadziejnie sie jezdzilo przez koleiny, wyrywalo kiere z rak. zobaczymy jaka bedzie roznica na 215 :decayed: jak chcesz zobaczyc jak bedzie wygladac 225/45 na 17 u mnie w temacie jest fota :decayed:

7j/225 to niezły balon, ja mam 7,5/225 i uwazam ze wygląda jak "allroad"
troche zglebisz i bedzie oka

:wink:

widze ze slabo sie zrobilo ze spotami :kwasny:jeszcze za 3tyg powinienem zrobic come back do PL to zawitam na spota :naughty: a na razie pozdro wszystkim :wink:

Opublikowano

To na zime, musi być wysoko bo nie będe norweskiej komunalce odśnieżał za friko :decayed:

Będzie rotiform, to będzie gwint :wink:

---------- Post dopisany at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ----------

a co do 225, to rzeczywiście, troche szarpie na koleinkach, ale tragedii nie ma, rozpórka dolna/górna i problem znika :wink:

Opublikowano

ostanio zalozylem ramki i naklejke klubowa przybylo ze 20 KM a teraz jak zaloze taka fele to chyba ze 20 KM mniej ale jakii look :)

Opublikowano

To na zime, musi być wysoko bo nie będe norweskiej komunalce odśnieżał za friko :decayed:

Będzie rotiform, to będzie gwint :wink:

---------- Post dopisany at 15:51 ---------- Poprzedni post napisany at 15:48 ----------

a co do 225, to rzeczywiście, troche szarpie na koleinkach, ale tragedii nie ma, rozpórka dolna/górna i problem znika :wink:

Andrju co Ci szarpie:decayed: zmień lepiej furę hehe ja mam u siebie 235 i jest git:wink:
Opublikowano

może już końcówki do wymiany, szarpac nie szarpie, troche może pływa :grin:

Opublikowano
może już końcówki do wymiany, szarpac nie szarpie, troche może pływa :grin:
No to posprawdzaj sobie zawiechę nie powinno się tak zachowywać:whistling:
Opublikowano

idzie łikend, trzeba grzebać :decayed:

Opublikowano

felunek ubrany i pasuje i jest gitesik, wkoncu moj dupowoz wyglada za czyms

Opublikowano

Zapodaj foto! :decayed:

Opublikowano