wladi Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Wy c**jki więcej wywiadów nie udzielam memory five-wladi i wszystko jasne:)
wladi Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Zlot udany memory five-wladi i wszystko jasne:)
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ty coś grucha pamiętasz? memory five-wladi i wszystko jasne:)
grucha1 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Wszystko pamietam. A najbardziej przejazdzke bokiem na zakretach
TyBucu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Ja z redy sie chyba teleportowalem, bo ostatnie co pamietam to ze robilismy zakupy na stacji. Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 No widzisz grucha nawet FWD można bokiem latać ale beka była niezła:grin:
TyBucu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Wszystko pamietam. A najbardziej przejazdzke bokiem na zakretach Śmiechy hihy a gacie pełne Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 No dziwne nie jest jak na 40 wchodzi się w zakręt 120:shock3::decayed: wkurzyłem się bo opony nie chciały piszczeć ---------- Post dopisany at 15:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:15 ---------- Andrzej ty pijakuOdezwał się abstynent:grin: pamiętasz jak do domu dotarłeś
grucha1 Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Masakra tam miales 120? No to teraz sie przestraszylem
TyBucu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Andrzej ty pijaku Ja tam juz z toba nie pije, jak do flaszki to pierwszy, a potem od alkoholików wyzywa Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 Masakra tam miales 120? No to teraz sie przestraszylemNie chciałem Ci nic mówić bo byś mi tapicerkę zafajdał
TyBucu Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 No dziwne nie jest jak na 40 wchodzi się w zakręt 120:shock3::decayed: wkurzyłem się bo opony nie chciały piszczećNo a jak wkońcu zapiszczały to porządnie przynajmniej. A jak na zlot lecielismy to sie jeszcze do gruchy prulismy o to ze droga nie kręta Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki.
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 No ale w tamtą strone było pod górkę więc się wolniej jechało:wink:
Gość cwiara Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 To co tym razem zmiana warty byla? Wladi nie piles? A spotowi abstynenci szarpali? Sent from my iPhone5 using Tapatalk
wladi Opublikowano 7 Września 2013 Opublikowano 7 Września 2013 To co tym razem zmiana warty byla? Wladi nie piles? A spotowi abstynenci szarpali? Sent from my iPhone5 using Tapatalk No dokładnie, dałem się chłopakom wykazać
Rekomendowane odpowiedzi