wladi Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 A co Ty na Witawie robiłeś memory five wladi i wszystko jasne :-)
TyBucu Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Dziadek w skodzie oesa robił, 2 lewy ciąć, a ty żeś mu wyjechał Masz takie akcje bo 1. poprawki lakiernicze zrobione, a 2. ZAMONTOWALES KAMERE, przeciez wiesz jakie ryzyko z tym idzie :grin:
Seikokilla Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 A co Ty na Witawie robiłeśmemory five wladi i wszystko jasne :-) byłem u wulkanizatora
TyBucu Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Seiko, dobre nuty w aucie masz, chyba wpadne do Ciebie z pendrajwem i flachą
grucha1 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Muza sie taka wlacza tylko przy hamowaniu
Seikokilla Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Seiko, dobre nuty w aucie masz, chyba wpadne do Ciebie z pendrajwem i flachą mam na pendrive bo muza leci z emulatora na spocie dam skopiować ---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ---------- Muza sie taka wlacza tylko przy hamowaniu to taki specjalny system, tylko 2.4 V6 tak maja ten tego ... Uploaded with ImageShack.us Najlepszego w Nowym Roku !!! wielu modów i bezawaryjności :decayed:
xxxSzYbAxxx Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 panowie zmieniarka mp3 yatoura komus potrzebna? a może skrzynia basowa ze wzmacniaczem blaupunkta no i jeszcze 18 calowe alu z oponami mam na spył pisać jak ktoś coś chce
xxxSzYbAxxx Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Szyba poka jakie masz te alu:wink: rs6 łopaty jak chcesz to sie szybko zastanawiaj to zrobie Ci mega gud prajs z oponami
wladi Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dawaj na pw jak to wygląda memory five wladi i wszystko jasne :-)
xxxSzYbAxxx Opublikowano 3 Stycznia 2014 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Dawaj na pw jak to wyglądamemory five wladi i wszystko jasne :-) poszło pw:decayed:
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Pany co tam czemu tu taka cisza:whistling: pytanko gdzie w okolicach dostanę w dobrej cenie aku?
grucha1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Wlodi w redzie na puckej hilkrom motoryzacyjny w domku.ja mam z tamtad aku juz dwa lata i cena byla tam najlepsza
novwy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 wladi napisz jakie parametry potrzebujesz tego aku to jutro sprawdzę ile wyjdzie, jakieś preferencje co do firmy? a ta cisza tu to
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 No myślałem o Warcie, Boschu albo Centrze moje parametry jakie są na aku to 84 Amph czyba dobrze napisałem...
Seikokilla Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 ja się nie odzywałem bo zajęty byłem ... pogrzebem, nowy rok strasznie ch..... mi się zaczął a niedługo do roboty wiec lipa generalnie.
novwy Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2014 No myślałem o Warcie, Boschu albo Centrze moje parametry jakie są na aku to 84 Amph czyba dobrze napisałem... Do Twojego jest aku 84Ah taki wielki ? No dorba jutro zobaczę co i za ile.
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 No taki mam teraz a nie chcę też za małego wkładać teraz bo niedługo webasto wpadnie:naughty:
Gość cwiara Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 74Ah to jest wystarczajacy, ale jak webasto bedzie to warto wziac ciut wiekszy, czyli taki jak masz obecnie.
wladi Opublikowano 9 Stycznia 2014 Opublikowano 9 Stycznia 2014 74Ah to jest wystarczajacy, ale jak webasto bedzie to warto wziac ciut wiekszy, czyli taki jak masz obecnie.
Rekomendowane odpowiedzi