Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puck i okolice - czwartek godz.18 (19 okres letni) parking koło McDonald's

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co Ty na Witawie robiłeś:thumbup:

memory five wladi i wszystko jasne :-)

• Odpowiedzi 3.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziadek w skodzie oesa robił, 2 lewy ciąć, a ty żeś mu wyjechał :grin:

Masz takie akcje bo 1. poprawki lakiernicze zrobione, a 2. ZAMONTOWALES KAMERE, przeciez wiesz jakie ryzyko z tym idzie :grin::grin:

Opublikowano
A co Ty na Witawie robiłeś:thumbup:

byłem u wulkanizatora :grin:

Opublikowano

Seiko, dobre nuty w aucie masz, chyba wpadne do Ciebie z pendrajwem i flachą :wink:

Opublikowano

Muza sie taka wlacza tylko przy hamowaniu

Opublikowano
Seiko, dobre nuty w aucie masz, chyba wpadne do Ciebie z pendrajwem i flachą :wink:

mam na pendrive bo muza leci z emulatora :decayed: na spocie dam skopiować :wink:

---------- Post dopisany at 15:53 ---------- Poprzedni post napisany at 15:52 ----------

Muza sie taka wlacza tylko przy hamowaniu

to taki specjalny system, tylko 2.4 V6 tak maja :grin:

ten tego ... bawf.jpg

Uploaded with ImageShack.us Najlepszego w Nowym Roku !!! wielu modów i bezawaryjności :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

panowie zmieniarka mp3 yatoura komus potrzebna? a może skrzynia basowa ze wzmacniaczem blaupunkta no i jeszcze 18 calowe alu z oponami mam na spył pisać jak ktoś coś chce :grin:

Opublikowano
Szyba poka jakie masz te alu:wink:

rs6 :wink: łopaty :decayed: jak chcesz to sie szybko zastanawiaj to zrobie Ci mega gud prajs z oponami :wink:

Opublikowano

Dawaj na pw jak to wygląda

Opublikowano
Dawaj na pw jak to wygląda

poszło pw:decayed:

Opublikowano

Pany co tam czemu tu taka cisza:whistling: pytanko gdzie w okolicach dostanę w dobrej cenie aku?

Opublikowano

Wlodi w redzie na puckej hilkrom motoryzacyjny w domku.ja mam z tamtad aku juz dwa lata i cena byla tam najlepsza

Opublikowano

wladi napisz jakie parametry potrzebujesz tego aku to jutro sprawdzę ile wyjdzie, jakieś preferencje co do firmy?

a ta cisza tu to :facepalm:

Opublikowano

No myślałem o Warcie, Boschu albo Centrze moje parametry jakie są na aku to 84 Amph czyba dobrze napisałem...

Opublikowano

ja się nie odzywałem bo zajęty byłem ... pogrzebem, nowy rok strasznie ch..... mi się zaczął :( a niedługo do roboty :( wiec lipa generalnie.

Opublikowano
No myślałem o Warcie, Boschu albo Centrze moje parametry jakie są na aku to 84 Amph czyba dobrze napisałem...

Do Twojego jest aku 84Ah taki wielki ? No dorba jutro zobaczę co i za ile.

Opublikowano

No taki mam teraz a nie chcę też za małego wkładać teraz bo niedługo webasto wpadnie:naughty:

Opublikowano

74Ah to jest wystarczajacy, ale jak webasto bedzie to warto wziac ciut wiekszy, czyli taki jak masz obecnie.

Opublikowano
74Ah to jest wystarczajacy, ale jak webasto bedzie to warto wziac ciut wiekszy, czyli taki jak masz obecnie.
:thumbup1: