Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Maluszek z grupy z malutkim silnikiem :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uważaj na skrzynie lubią padać :D jak coś mam gałkę od polo 6n :) i zobacz co tam pod maską drzemie :) tak nawiasem mówiąc niewiem czy wiecie ale silnik 1.0 to silnik Skody :)

Opublikowano

no no niezla zmiana z merca na polo heheh nie lpeszy byl mesiu ? za ile go sprzedales i dlaczego

Opublikowano

no no niezla zmiana z merca na polo heheh nie lpeszy byl mesiu ? za ile go sprzedales i dlaczego

sprzedałem dosyć tanio, ale spalanie 9l /100km mnie zabijało... luksus w porównaniu do polo był ogromny, no ale jestem młody, nie potrzebne mi duże autko :P chciałem takiego małego popierdalacza ;) tutaj jest ogromny wachlarz możliwości, tam w zasadzie nie było co zmieniać. poza tym jeszcze trochę kasy musiałbym włożyć w mietka, żeby jeździł odpowiednio i wyglądał (rdza).[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 22:26_________________________________________________mały gadget winter'owy :decayed:

mały kołpaczek na staluchy:

zdjcie0352r.jpg

a dla porównania:

zdjcie0329n.jpg[br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 18:31_________________________________________________aha:

samochód jest obniżony o 40mm od serii przód i tył - dziś mierzyłem :evil:

Opublikowano

samochód jest obniżony o 40mm od serii przód i tył - dziś mierzyłem :evil:

E tam pewno amortyzatory wylane i dlatego tyle ci wyszło :tongue4:

A tak na serio to twardo jest?

Opublikowano

no dosyć twardo, tzn tylne amory są w średnim stanie, ale w zakrętach mimo wszystko nie ma przechyłów :wink4:

Opublikowano

fajne jest można troche modzic :)

Opublikowano

uważaj na skrzynie lubią padać :D jak coś mam gałkę od polo 6n :) i zobacz co tam pod maską drzemie :) tak nawiasem mówiąc niewiem czy wiecie ale silnik 1.0 to silnik Skody :)

Prawda, skrzynie padają strasznie :thumbdown: Ja miałem 6N ale troszke mocniejszego :przebiegly: 1.4 16V 100KM :naughty: To dopiero zapie.rdalalo :kox: Do 100km/h szedł jak dziki :kox: Tutaj możesz pomodzić jeszcze. Zderzaki szerokie możesz założyć , białe tarcze , dymione lampy tył :naughty: Ja miałem to w serii :wink4: Zajeździłem sprzęgło i 2 skrzynie :decayed: Jedną kupowałem u sąsiada Nosb`a :decayed:

Opublikowano

białe tarcze :wallbash: :wallbash: :wallbash:

skrzynia ma się bardzo dobrze jak narazie i mam nadzieję, że tak będzie.

wiem co mogę zmienić, ale na wszystko trzeba mieć kasę. :wink4:

Opublikowano

białe tarcze :wallbash: :wallbash: :wallbash:

skrzynia ma się bardzo dobrze jak narazie i mam nadzieję, że tak będzie.

wiem co mogę zmienić, ale na wszystko trzeba mieć kasę. :wink4:

miałem ori białe tarcze :cool1:

Opublikowano

no tak, ale mimo wszystko nie docierają do mnie :tongue4:

Opublikowano

Polówka całkiem całkiem,przypomina mi się okres przed audi na szczęście udało sie ją sprzedać za więcej niż Audi kosztowała :decayed: .U siebie zakładaj zderzak po I lifcie,tylne lampy na 6n2 zmień i może jakieś szyby w elektryce?

Moja polówka tak wyglądała jak sprzedawałem po kilku moich modach.Silnik 1,9 sdi nawet fajnie się zbierał ale preferuje tdi.

Ps.Nie przesadź z szerokością kapci bo 205 trą jak cholera ale wygląd kosa.

scaled.php?server=513&filename=dsc05102f.jpg&res=medium

scaled.php?server=80&filename=dsc05110h.jpg&res=medium

scaled.php?server=338&filename=dsc05124pe.jpg&res=medium

Nie myślałeś o halogenach jak coś mam ori z kratkami może dało by rade wpasować u ciebie?

Opublikowano

michu dzieje sie cos nowego przy wozie ? :D

Opublikowano

Bardzo przyjemne autko.

Tylko ta naklejka na masce, tak trochę psuje :kox: