MATIUS Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 uważaj na skrzynie lubią padać jak coś mam gałkę od polo 6n i zobacz co tam pod maską drzemie tak nawiasem mówiąc niewiem czy wiecie ale silnik 1.0 to silnik Skody
Olaf Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 no no niezla zmiana z merca na polo heheh nie lpeszy byl mesiu ? za ile go sprzedales i dlaczego
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 no no niezla zmiana z merca na polo heheh nie lpeszy byl mesiu ? za ile go sprzedales i dlaczego sprzedałem dosyć tanio, ale spalanie 9l /100km mnie zabijało... luksus w porównaniu do polo był ogromny, no ale jestem młody, nie potrzebne mi duże autko chciałem takiego małego popierdalacza tutaj jest ogromny wachlarz możliwości, tam w zasadzie nie było co zmieniać. poza tym jeszcze trochę kasy musiałbym włożyć w mietka, żeby jeździł odpowiednio i wyglądał (rdza).[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 22:26_________________________________________________mały gadget winter'owy mały kołpaczek na staluchy: a dla porównania: [br]Dopisany: 25 Styczeń 2012, 18:31_________________________________________________aha: samochód jest obniżony o 40mm od serii przód i tył - dziś mierzyłem
bezimienny Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 samochód jest obniżony o 40mm od serii przód i tył - dziś mierzyłem E tam pewno amortyzatory wylane i dlatego tyle ci wyszło A tak na serio to twardo jest?
michu93 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 no dosyć twardo, tzn tylne amory są w średnim stanie, ale w zakrętach mimo wszystko nie ma przechyłów
kamilo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Szachownica na dachu robi robote fajna fura, dla młodego chłopaka 100 razy lepsza niż ten mercedes co miałeś
Piotrek98igo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Opublikowano 26 Stycznia 2012 "maly popierdalacz" fajna bo biala i tyle
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 uważaj na skrzynie lubią padać jak coś mam gałkę od polo 6n i zobacz co tam pod maską drzemie tak nawiasem mówiąc niewiem czy wiecie ale silnik 1.0 to silnik Skody Prawda, skrzynie padają strasznie Ja miałem 6N ale troszke mocniejszego 1.4 16V 100KM To dopiero zapie.rdalalo Do 100km/h szedł jak dziki Tutaj możesz pomodzić jeszcze. Zderzaki szerokie możesz założyć , białe tarcze , dymione lampy tył Ja miałem to w serii Zajeździłem sprzęgło i 2 skrzynie Jedną kupowałem u sąsiada Nosb`a
michu93 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 białe tarcze :wallbash: skrzynia ma się bardzo dobrze jak narazie i mam nadzieję, że tak będzie. wiem co mogę zmienić, ale na wszystko trzeba mieć kasę.
Wandej Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 białe tarcze :wallbash: skrzynia ma się bardzo dobrze jak narazie i mam nadzieję, że tak będzie. wiem co mogę zmienić, ale na wszystko trzeba mieć kasę. miałem ori białe tarcze
michu93 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 no tak, ale mimo wszystko nie docierają do mnie
Syllwek Opublikowano 17 Lutego 2012 Opublikowano 17 Lutego 2012 Polówka całkiem całkiem,przypomina mi się okres przed audi na szczęście udało sie ją sprzedać za więcej niż Audi kosztowała .U siebie zakładaj zderzak po I lifcie,tylne lampy na 6n2 zmień i może jakieś szyby w elektryce? Moja polówka tak wyglądała jak sprzedawałem po kilku moich modach.Silnik 1,9 sdi nawet fajnie się zbierał ale preferuje tdi. Ps.Nie przesadź z szerokością kapci bo 205 trą jak cholera ale wygląd kosa. Nie myślałeś o halogenach jak coś mam ori z kratkami może dało by rade wpasować u ciebie?
Olaf Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 michu dzieje sie cos nowego przy wozie ?
JawoR36 Opublikowano 28 Lutego 2012 Opublikowano 28 Lutego 2012 Bardzo przyjemne autko. Tylko ta naklejka na masce, tak trochę psuje
Rekomendowane odpowiedzi