yaboo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Chciałbym pochwalić się swoją czarnulką.....audi mam już od jakiegoś czasu pora zaprezentować je użytkownikom i czytelnikom forum.... Audi A4 avant produkcja: 25.07.2006r silnik: 2.0 TDI BPW 140PS/ z DPF skrzynia: manulana 6 biegów napęd: quattro kolor: czarny LY9B * zawieszenie 1BV * alu 18" opony Pirelli 245/40 * bi-xenon * fotele sportowe skóra materiał ''speed'' * ciemny sufit s-line * listwy szczotkowane aluminium * lusterko wew. fotochromatyczne * czujnik deszczu * czujnik zmierzchu * DRL * coming/leaving home * trójramienna kierownica z multifunkcją * FIS * tempomat * radio Concert II mody w planach RNS-E, czarne relingi, listwy chrom w czarny mat, DPF out, virusek, tylne lampy LED od A6, DRL LED, założyć w końcu ramki klubowe które mam od roku :gwizdanie: ..... mody zrobione do tej pory... bi-xenony z czarnym środkiem postojówki LED ściema szybek osłony aku z B6
dawid195a Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Pięknie się prezentuje choć nie lubie avantów, przód z czarnymi lampami robi robote , super fura W tyle mi tylko ledów brakuje :gwizdanie:
akjam Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czarne lampy w połączeniu z resztą...
danielo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Musisz koniecznie zlikwidować chromy bo teraz ni w p....e ni w oko
yaboo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2012 Musisz koniecznie zlikwidować chromy bo teraz ni w p....e ni w oko czarne relingi leżą i czekają, a chromy okleję czarnym matem, nie będę przekładał za dużo kombinacji a efekt taki sam ....
antonio Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 ehhh nie przejmuj się, Daniel zazdrości Ci 2.0w Quattro dlatego doczepił się chromów
danielo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Opublikowano 25 Stycznia 2012 ehhh nie przejmuj się, Daniel zazdrości Ci 2.0w quattro dlatego doczepił się chromów :> :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi