Avancik Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 coś mi się nie wydaję żeby nówkę sztukę można było kupić za niecałe 500zł....zadzwonię w poniedziałek i się dowiem
Michał Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ten grill ze zdjęć jest ORI, mam identyczny i też nie znalazłem na nim numerów - jest tylko data. Być może z początku produkcji RS4, nie wiem. Wiem za to że ramka jest aluminiowa, wykonanie germańskie i pasuje P&P, więc jeśli cena Ci odpowiada to brać bo mało tego na rynku... nowy w ASO 637.83pln brutto
Dev Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 coś mi się nie wydaję żeby nówkę sztukę można było kupić za niecałe 500zł....zadzwonię w poniedziałek i się dowiem ile chcesz sztuk ?
Dev Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 mozna zrobic grupowy zakup i bedzie jeszcze taniej
Avancik Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2012 to dowiedz się ile trzeba było by zakupić tych grillów i jaka cena wtedy .
medik Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 zadzwoniłem do sprzedawcy i powiedział że są tam gdzieś ten numery ori....ma zrobić dokładne zdjęcie i wysłać aha i jeszcze jedno...czy wszystkie grille od rs4 mają taką jakby matową ramkę ? bo chrom na połysk to chyba nie jest :gwizdanie: Mają satynową ramkę i to je odróżnia od tandetnych podróbt , które nie dość że mają zupełnie inny kształt siatki to jeszcze kolor ramki jest czarny. Ja miałem, jak to mówisz "tandetną podróbę " i uważam, że za 130 zł to bardzo dobra alternatywa dla ori grilla. Faktycznie siatka jest inna ale na pewno nie trąci wiochą i spokojnie można taki grill zakładać. Po roku użytkowania, zdemontowaniu i umyciu wyglądał jak nowy, więc jakość jest OK. Inna sprawa, to że większość ludzi, nawet nie odróżni tego zamiennika od ori.... :gwizdanie: Skoro taka fajna sprawa ta satynowa ramka ori grilla, to czemu swoją na czarno walnąłeś Armi nie przesadzaj.
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2012 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Nie malowałem tylko przełożyłem z innego grilla, satynowa mimo, że piękna nie pasowała mi do koncepcji Jak ktoś raz w życiu widział oryginalny grill od rs-a, już nigdy nie spojrzy na jego imitację Alternatywa jakaś jest, ale moim zdaniem lepiej mieć ori (nawet polifta) niż zakładać podróbę, mimo że laicy się na to nabierają Ale co kto lubi
Avancik Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 jednak są te numery...na dokładniejszym zdjęciu dopiero widać
Michał Opublikowano 29 Stycznia 2012 Opublikowano 29 Stycznia 2012 ciekawe przyjrzałem się swojemu i jest tylko data 20 GIU 2000, czyli czerwiec po włosku
Avancik Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2012 w ogóle dziwne że nie widać tych numerów na wcześniejszych zdjęciach...
Avancik Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 tak ori...są normalnie wybite numery....a stan jak nówka
puzzel1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 i 350pln za niego dales? bo cos mi sie nie chce wierzyć...
Avancik Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 ostatnio był za 300zł i koleś mi sprzątnął z przed nosa http://allegro.pl/oryginalny-grill-atrapa-audi-a4-rs4-b5-i2075080738.html
puzzel1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 no no, ale mi pisales ze za 200 z przesylka wyrwałeś czy cuś takiego
Rekomendowane odpowiedzi