Pulpit Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam ostatnio zobaczyłem profil z moją Audiczką i doszedłem do wniosku, że potrzebny jest jakiś update'cik mały w profilu . Tak więc Audiczke posiadam od 16 marca 2008 więc jak by nie patrzeć strzelił jej niedawno rok w moich rekach z tej okazji dostała nowe płuca w postaci suszareczki od AWX'a . Na razie nie był robiony program bo to w sumie dopiero początek modzenia, ale z pewnością mogę stwierdzić jedno dopiero teraz wiem co to 110 KM wcześniej wiedziałem, że turbo jest "trafione", ale nie wiedziałem, że aż tak :decayed: . Z wyposażenia auto posiada: -4 jaśki -Abs -Klime -4 szyby w prądzie + lusterka -lusterko wsteczne fotochrom -dodatkowe oświetlenie kabiny -skórzaną kierownicę -pełny FIS -i pewnie parę innych rzeczy, o których się nie pisze bo są zawsze lub poprostu coś mi wyleciało z głowy W planach jest wiele, ale ile uda się zrobić to się okaże na razie jest tak: -Turbo AWX (Done) -wtryski 216 -FMIC -usunięcie wszystkich oznaczeń z tylnej klapy (Done) -zawieszenie w dół (Done) KW gwint -no i jakieś 18" też by się przydało (Done) org S-line 18" tylko jeszcze sie nad kolorkiem zastanawiam w sumie z tych s-line'ow to nawet zdjęć nie mam jakieś pojedyncze gdy mnie zima w styczniu zaskoczyła tu jakieś śrubki do kół trochę większe zakupy dla silnika żeby się nie zapłakał -polerowanie wydechu (Done) -wycięcie kata (done) -hamulce przód 312 (Done) Z audio: -Alpie cda-9855r to już 3 Alpinka w tej furce ale ta już ostatecznie zostaje -w bagażniku skrzynia blałupkt 10 lat ma i dalej tłucze - piec blaupunkt, j.w nie chce się popsuć - w planach 16 w drzwi + nowy piec to tak głośniki Ground Zero gzrc 16x z tym że nadal się nie doczekały montażu już ponad 4 lata w kartonie leżą foto z dnia 4-4-14 zresztą widać na paragonie że nic nie widać... wzmacniacz udimension jr.4.300 historia podobna do tej głośników z tym, że wzmacniacz z grudnia 2013 Tak auto wyglądało od 2008 do 2011/12
rafalekx Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Ładniutka, ale pomyśl też o większych alu Tam gdzie kupiłeś autko takie rzeczy są tańsze niż u nas w Polsce Ja bym myślał o 17'' :gwizdanie: Gratki! Świetny silnik! Najlepszy - wiem co mówię
Łaszczu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Opublikowano 7 Kwietnia 2008 autko jak najbardziej fajne :th:Powiedz mi jedna rzecz ile kosztuje ta ramka na nromalne radio 1din?
_Solar_ Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 autko jak najbardziej fajne :th:Powiedz mi jedna rzecz ile kosztuje ta ramka na nromalne radio 1din? na allegro znajdziesz takie adaptery niewiele one kosztuja jesli Co i to chodzi to masz tu linka http://www.allegro.pl/item444317994_zamien_na_zwykle_radio_audi_a3_a4_a2_tt_red_ante.html
szybki34 Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Gratki! Świetny silnik! Najlepszy - wiem co mówię Czy najlepszy? Jak ktoś lubi słuchać klekotu. Wiem, że są oszczędne i robią duże przebiegi, ale który ze sprowadzonych 96-98 ma mniej niż 300000 km przebiegu? Silnik to zniesie, ale co z resztą?
michu93 Opublikowano 27 Lutego 2009 Opublikowano 27 Lutego 2009 wszystko bedzie dobrze nie martw sie... audi nie rdzewieje w katalogu tak jak dacia 1100 powiedz mi - w podpisie samochod ma polskie blachy i kiere po lewej stronie a czemu zdjecia sa angola? przerabiałeś?
Pulpit Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 tak była po przekładce w listopadzie czy w październiku był zabieg, wcześniej śmigałem nią na wyspach i jakoś nie mogłem się z nią rozstać więc wróciła ze mną :polew:a co do profilu to jakoś nie moge ładnej pogody trafic żeby profil uaktualnić, ale pogoda zaczyna sprzyjać powoli więc update w profilu się szykuje
kler_b Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Naprawde ladnie sie prezentuje i powiem szczerze ze to chyba od koloru zalezy ktora A4 bedzie dobrze wygladac bez tylnich znaczkow, w Twoim kolorku wyglada jak najbardziej , tez mam w planie usunac swoje ale tylko boczne, znaczek audi zostaje.
Pulpit Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Opublikowano 1 Marca 2009 No ja niestety nie miałem znaczka Audi on momentu kiedy ją kupiłem podejrzewam,że za kadencji poprzedniego właściciela komuś się ten znaczek spodobał W sumie miałem dokładać ten znaczek, ale doszedłem do wniosku, że tył na "goło" w tym kolorku wygląda całkiem spoko i jest dość oryginalnie bo Ci którzy pozbywają się znaczków nie usuwają OOOO z regóoły oczywiscie Poszedł update fotek i profilu i jest troszkę lepiej niż było
paulo77 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pulpit, oczywiście o dokładkach w kolor też pamiętasz
Pulpit Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 pamiętam pamiętam, ale przednią mam w jednym miejscu lekko przytartą( na tyle, że widać przez nią słońce ) więc jak będę pewien, że nie wchodzi nic od eSy czy coś w tym stylu to wtedy pójdzie po prostu nowy element i bankowe malowanie, ale jak na tą chwile powiedzmy, hm, że jest ok ....
Pulpit Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2009 A dziękować w sumie to od początku miała być czarna, ale ostatecznie chciałem mieć tą która będzie troszkę bardziej oryginalna i wydaje mi się, że jest, ale dokładnie o to mi chodziło :>
Perezip Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 Kolego widziałem cie w Łowiczu dzisiaj fajny kolorek masz, ogólnie ladnie sie prezentuje na feldze, pozdrawiam
lapek85 Opublikowano 16 Lutego 2010 Opublikowano 16 Lutego 2010 kolego Pulpit jakieś różnice po zmnianie turbiny zauważyłeś??
Pulpit Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Opublikowano 17 Lutego 2010 spore bo tamta była trachnięta ale szczerze do puki nie zrobi się programu to ona i tak dmucha na 110 km więc różnic nie ma ale wycięty jest jeszcze kat i fajny świst się zrobił to największa różnica jaką zauważyłem no i na starej turbinie zanim się posypała mogłem pojechać tak 196 km/h, a teraz przekracza 200 tak o 5 około Perezip no to jest możliwe chociaż jest jeszcze jedna w takim kolorze ale różni się tym że jest przed liftem, nie ma polerowanego wydechu oraz brak jej ramek klubowych aaa i jeszcze ma chromy wokół szyb i jest na 15 "
Rekomendowane odpowiedzi