miferA4B5 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Widzialem Cie w Rozprzy ! Szkoda, ze nie oblulalem na zywca tego spasowania masz tylko zrolowane ranty nadkola czy jest dodatkowo wypchniete??
Pulpit Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2015 (edytowane) przód zarolowany plus troche wypchnięty, tył wypchnięty na szybko rurą, bo wyszedł mały fuckup w trasie, lakier spalony plus mały ubytek w lakierze ;D setup zima, ale nie wiem czy tak najeżdze jak śniegu troche więcej spadnie i 2dniowa zabawa ze smalcem na zime Edytowane 7 Stycznia 2015 przez Pulpit
Pulpit Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 wpadło trochę ludwików i jakieś fotele, bez szaU, kubły w szmacie z regulacją odcinka lędzwiowego, niby nic ale w porównaniu do placków mega różnica oczywiście transport foteli do sedana w sedanie czekam na dwie opony bo stare dziwnie żywota dokonały plus jestem na etapie matowienia felg pod nowy lakier, ale co wyjdzie z tego to będzie wiadomo jak pomaluje , lakier z palety albo ducati albo bmw nie pamiętam nawet dobrze że spadł troche snieg, bo znowu by mnie sezon zaskoczył żegnam się z pomarańczowym kołem powoli debiut jako lakiernik także może być grubo oczywiście profi komora i podstawi ze skrzynek po niagarze, nie ma jak modzenie u dziadka podklad poszedł, ale chyba musze popracować troche nad wentylacją, na razie z puchy, ale z kompresora już moge tam nie wysiedzieć za długo
Pulpit Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 będą tylko na otworze centrującym, tylko jeszcze nie wiem co tam będzie na tym dekielku, ale raczej nic mądrego poszła pierwsza warstwa bazy i druga jeszcze z jedna bezbarwny i zobaczy się co to wyszło
scooby888 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Malujesz na stojaka? Ja osobiscie maluje na plask widac zakamarki i zlewy wrazie w nie ida
Pulpit Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 pierwszy raz malowałem koła, tak jakoś było mi wygodniej, jutro zrywam taśmy, wioze na założenie 2 opon i na auto, okaże się, czy siadło czy nie 3 baza pierwszy klar, ale to jeszcze w oparach po wojnie z 2 warstwy klaru już nie ma fot, za bardzo mnie te rozpuszczalniki fukneły i trzeba się było zwijać jutro się okaże czy pykło czy nie za bardzo
szafa Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Kolor kola miazga, wreszcie kolo wydoroslalo
slavko87 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 te kola są rozkręcane czy ranty na stale?
Pulpit Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 keskin kt4 jedno częściowa pancerna fejkówka
slavko87 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Tak myslalem,miejmy nadzieję po taśmie odcinki lakieru nie będzie widać
Pulpit Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ze 3 godziny lepiłem taśme żeby było w miare równo może nie będzie tak źle rant bedzie troche do poprawy bo są miejsca gdzie przejechałem go przy matowieniu 800etka, to może i w razie jakiś fukupów się coś zaradzi, czekam na jutro, wstrzał opon i jak to siądzie na aucie. Już i tak nic nie wymyśle bo mam czas do niedzieli, poźneij auto w garaż do 10 maja i wtedy dopiero będzie coś kombinowane dalej siadło tak, jak dla mnie jest fajnie, sam pomalowałem jestem nawet zadowolony jeszcze tylko jakaś foteczka w normalnym miejscu by się przydała pierwszy dzień po zmianie z zimy na letnie przeżyłem, przejeździłem
chudy30 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 teraz ładnie wygląda z tym kolorem felgi
Rekomendowane odpowiedzi