M.Arrkadiusz Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Witam klubowiczów W niedalekiej przyszłości czeka mnie uszczelnianie pompy wtryskowej,ponieważ cieknie mi przy sekcji niskiego cisnienia, a przy tych mrozach jak teraz jest to uciążliwe bo trudniej jest odpalić auto .I teraz pytanie, mam mechanika, który do zrobi czyli zdemontuje pompę, uszczelni wszystko, ustawi kąt wtrysku paliwa,a następnie zamontuje w samochodzie tylko trochę sobie liczy 500 zł jak myślicie warto dawać tyle kasy.
semi281 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Mniej więcej takie są ceny, więc nie ma co tu gdybać czy warto. Popytaj, podzwoń, może znajdziesz gdzieś taniej ale wątpię.
vauxhall95 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 wymiana pompy wtryskowej to masz minimum 350zł.150zł za uszczelnienie to mi sie wydaje bardzo dobra cena,jezeli fachman ma pojecie to jest ok.Nawet rzeklbym ze to wmiare tanio
burus2 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 u mnie też tyle krzyczą za uszczelnienie więc cena chyba jak wszędzie
AUDI_A4_2.5TDI_V6_180KM Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 jezeli masz do niego zaufanie i masz go pod reka to smiało. znajdziesz gdzies 50zł taniej okaze sie ze lipa i bedziesz sie bujał potem i go szukał. a tak wszystko na miejscu
M.Arrkadiusz Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 Ok! dzięki za dobre rady biorę się za uszczelnianie
Rekomendowane odpowiedzi