Fintosz Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Krótkie pytanie: czy idzie coś z tym zrobić? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f28b4ff43719f945.html
płotek85 Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 oj chyba nie jak dla mnie to wygląda podpalony wyświetlacz i tylko wymiana.
Fintosz Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 pół roku, dziwne bo rzadko używam tego wyświetlacza z nawiewem na szybe[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:18_________________________________________________tzn wydaje mi się że to od nawiewu na szybę zrobiła się plama
kamilglm Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Elektrykiem nie jestem, ale raczej tylko wymiana pomorze, a jak nie to musisz z tym żyć dalej, aż tak bardzo to nie przeszkadza .
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 pół roku, dziwne bo rzadko używam tego wyświetlacza z nawiewem na szybe[br]Dopisany: 02 Luty 2012, 17:18_________________________________________________tzn wydaje mi się że to od nawiewu na szybę zrobiła się plama to nie ma nic do rzeczy jakiego nawiewu używasz.będziesz musiał szukać panelu klimatronika.
Fintosz Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Opublikowano 2 Lutego 2012 nie przeszkadz :> pytam bo może idzie naprawić, tak z czystej ciekawości ile wyświetlacz klimy może kosztować?
Cris Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 wątpię aby się udało naprawić.albo czy się opłaca.znalezione na szybko http://allegro.pl/panel-klimatronika-audi-a4-b5-a3-a6-c4-tdi-i2084559525.html ale szukaj tu na forum koledzy sprzedają i na pewno kupisz taniej.
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Opublikowano 2 Lutego 2012 Tylko wymiana Jak bedziesz szukał nowego to dopilnuj żeby był z klimatronika o takich samych numerach
songo Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 masz rozlany wyświetlacz i nic z tym nie zrobisz no ale jesli wszystko działa jak należy to nie masz co go wymieniać. widzę kolego ze jesteś z żywca to przecież masz machera od tego na miejscu bo ja kupowałem klimatronik właśnie u gościa w zywcu lub pod zywcem i on tylko tym sie zajmuje.2 lata temu za uzywke płaciłem 350zł.mój stary zepsuty mu sprzedałem. gościu ogłasza sie na allegro bo sprzedaje i remontuje klimatroniki. jak uda mi sie znaleźć nr do niego to ci napiszę na pw
Fintosz Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Opublikowano 5 Lutego 2012 był bym wdzięczny za namiary. Pozdrawiam
danielom Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Jaki rozlany, normalne ze tam jest ciemnejsze od ikonki nawiewu na szybe. u mnie jest podobnie
Cris Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Jaki rozlany, normalne ze tam jest ciemnejsze od ikonki nawiewu na szybe. u mnie jest podobnie u mnie nie jest ciemniejszy.
samekgsx550 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Naprawiłem już parę takich paneli. Powiem ci kolego jedno. Masz za mocne żarówki. Powinny być 1.1W. Ty moze masz 2.2W wyświetlacz składa się z 2 szkiełek. Między nimi specjalny środek który się wypala.
Rekomendowane odpowiedzi