Opublikowano 28 Stycznia 201214 l Czy jest jakaś szansa dostania samych jarzm pod 345 na przód? Apetyt rośnie w miarę jedzenia
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... , wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? mysli Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... cool1, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło ja mam 288 i tez daja rade chyba chłopaki zdrowo upalaja do konca a pozniej podłoga
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... , wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło nic dziwnego, jak jezdzisz na DS-ach[br]Dopisany: 29 Styczeń 2012, 11:35_________________________________________________ Czy jest jakaś szansa dostania samych jarzm pod 345 na przód? Apetyt rośnie w miarę jedzenia zawsze jest :wink4:
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? mysli Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... cool1, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło ja mam 288 i tez daja rade chyba chłopaki zdrowo upalaja do konca a pozniej podłoga Seria u mnie puchła jak cholera, wiec w moim przypadku heble były koniecznością do zrobienia, fakt ja u siebie mam Zimmermanny Perforowane i klocki DSy ale chyba nie da rady tego teraz zagotować.
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? mysli Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... cool1, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło ja mam 288 i tez daja rade chyba chłopaki zdrowo upalaja do konca a pozniej podłoga Wystarczy, że będziesz jechał 130-140 km/h lewym pasem trasy szybkiego ruchu a na twój pasy wyjedzie jakiś typ, który uważa, że wsteczne lusterka są dla mięczaków albo któremu się będzie wydawać, że jesteś daleko za nim i że na pewno zdąży rozpędzić swoje Daewoo Tico a zrozumiesz co znaczy pojęcie "skuteczne hamulce". I nie mówię tu o upalaniu a o trochę szybszej jeździe.
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? mysli Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... cool1, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło ja mam 288 i tez daja rade chyba chłopaki zdrowo upalaja do konca a pozniej podłoga Wystarczy, że będziesz jechał 130-140 km/h lewym pasem trasy szybkiego ruchu a na twój pasy wyjedzie jakiś typ, który uważa, że wsteczne lusterka są dla mięczaków albo któremu się będzie wydawać, że jesteś daleko za nim i że na pewno zdąży rozpędzić swoje Daewoo Tico a zrozumiesz co znaczy pojęcie "skuteczne hamulce". I nie mówię tu o upalaniu a o trochę szybszej jeździe. Dokladnie... A tym bardziej jak mieszkasz w krainie guinnessem i whiskey plynacym... Tutaj lusterka sa dla frajerow... Pytalem z ciekawosci, ani razu swoich nie zagrzalem ale na przyszlosc jak bede musial zmirniac tarcze/klocki to na pewno pomysle o 345
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l kurde jak wy jeździcie jak wam zestaw 320/288 nie wystarcza? mysli Nie udało mi się zagotować jeszcze ani razu tego zestawu, co mam u siebie.... cool1, wiec po co zakładać więcej żelastwa na koło ja mam 288 i tez daja rade chyba chłopaki zdrowo upalaja do konca a pozniej podłoga Wystarczy, że będziesz jechał 130-140 km/h lewym pasem trasy szybkiego ruchu a na twój pasy wyjedzie jakiś typ, który uważa, że wsteczne lusterka są dla mięczaków albo któremu się będzie wydawać, że jesteś daleko za nim i że na pewno zdąży rozpędzić swoje Daewoo Tico a zrozumiesz co znaczy pojęcie "skuteczne hamulce". I nie mówię tu o upalaniu a o trochę szybszej jeździe. Dokladnie... A tym bardziej jak mieszkasz w krainie guinnessem i whiskey plynacym... Tutaj lusterka sa dla frajerow... Pytalem z ciekawosci, ani razu swoich nie zagrzalem ale na przyszlosc jak bede musial zmirniac tarcze/klocki to na pewno pomysle o 345 ja To teraz tylko i wyłącznie na prosiakami bym sie zastanowił....
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l Niee, dla mnie 345 starczy, 320mm też wystarcza ale wiesz jak to jest, apetyt rośnie w miarę jedzenia :gwizdanie:
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l prosiak ma wlasnie 345mm ale nie robia szalu, lepsze klocki drogie tarcza chu....jowa (ML), jedyna zaleta to mala masa no i moze wyglad
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l prosiak ma wlasnie 345mm ale nie robia szalu, lepsze klocki drogie tarcza chu....jowa (ML), jedyna zaleta to mala masa no i moze wyglad a efektywność nie jest lepsza? Zacisk ma wiecej tłoczków wiec i efektywność powinna być lepsza....
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l a ja mam troche inne pytanko, wiecie jaka jest długość oryginalnej śruby do koła do b6 ? albo jaka powinna być śruba do kołą z dystansem 17mm ? bo sprawdziłem ze na 320 wchodzi felga ori 16 z b6 i nie obciera ale nie zmierzyłem śruby a auta nie mam pod domem i nie wiem jakie śruby zamówic ;/
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l Niee, dla mnie 345 starczy, 320mm też wystarcza ale wiesz jak to jest, apetyt rośnie w miarę jedzenia :gwizdanie: A co masz teraz na tyle?
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l taaaa, jakies 1.5%, wiec szalu nie ma dokladnie ale tak jak napisałeś wcześniej wielkim plusem jest masa zacisku i to akurat jest odczuwalne.
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l taaaa, jakies 1.5%, wiec szalu nie ma dokladnie ale tak jak napisałeś wcześniej wielkim plusem jest masa zacisku i to akurat jest odczuwalne. w jakim sensie jest to odczuwalne? przybliż mi temat...
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l praca zawieszenia na nierównościach. wybieranie nierówności, "wracanie" amora
Opublikowano 29 Stycznia 201214 l praca zawieszenia na nierównościach. wybieranie nierówności, "wracanie" amora zgadzam sie, zestaw z eSy z przodu jest odczuwalny. masa nieresorowana jest dosyc duza i to sie niestety czuje. co prawda idzie sie przyzwyczaic do tego ale zaraz po zmianie z 312 na 345 nie bylem zadowolony. zanim tarcza i klocek sie ulozyly to nie odczuwalem poprawy hamowania a roznica w ciezarze na przedniej osi byla odczuwalna.