siivvy Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 a moze jutro jakis maly spocik? moze byc w tym samym miejscu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 jeżeli jutro nie będę wszedł na browara wieczorem to chętnie mogę sie spotkać, ktoś jeszcze przyjedzie?? jutro bede wiedział czy bede Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siivvy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 piwo wygralo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 nawet nie w pracy byłem do 19, bo mieliśmy jeszcze zebranie, a nie miałem zbytnio jak dostać się do kompa. pojutrze zaczynam urlop, więc niezbyt będe miał czas żeby się spotkać, ale po urlopie jak najbardziej ---------- Post dopisany 29-09-2012 at 21:44 ---------- Poprzedni post napisany 15-08-2012 at 20:22 ---------- jutro parking na karolince przy torze kartongowym o 17 robimy spota, chetnych zaparaszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ludzie gromadzic sie Sprawdzilem pogode jutro sloneczko takze spocik malowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ja dziś szybką myjkę zaliczyłem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ja dziś szybką myjkę zaliczyłem:) I dałes ciala Nalerzalo przed samym spotem sie pomoczyc..mokry podkoszulek czy cus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ja dziś szybką myjkę zaliczyłem:) I dałes ciala Nalerzalo przed samym spotem sie pomoczyc..mokry podkoszulek czy cus jutro mogę nie zdążyc umyć ,bo jade zrywać winogrona na działkę - bede pedził winko:) zobaczymy czy cos z tego wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 ja mi wyjdzie to cos łykniemy:) pięknie, umyłem auto a tu w Opolu pada deszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Ja mysle bo smaka mam!! Seaba nie chce zapeszac ale u mnie rownierz pada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel1993 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 w KK też leje:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Niech sie wypada !! Jutro plaza,na spota biore parasol seba krem z filtrem a Michał...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 patrzyłem na pogoda jutro ma byc 17 stopni i słoneczko, wiec tego trzeba sie trzymac, w razie czego przeniesiemy sie np do MC donalda. zobaczymy jutro jaka bedzie pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel1993 Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 piwo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 spoko moze być przyjade autobusem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 uff dobrze ze to po 10:00 bo z rana w Mc sa popieprzone sniadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 spoko, jakos damy rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frimuś Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Oby nas tylko nie poniosł melanz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebaOp Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 oby:) ja spadam z druta, do jutra ---------- Post dopisany 30-09-2012 at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany 29-09-2012 at 23:22 ---------- Lukasz pogoda OK , o 17 działamy:) zabrać aparat?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi