davidoff82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Koledzy a co powiecie na HID 3000k w światłach mijania? Widział ktoś? Ktos tak ma? Może foto?
kalik Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Będzie mieć żółtą barwę jak poranne siku . 3000k można w przeciwmgielne wsadzić.....
davidoff82 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Opublikowano 7 Lutego 2012 o przeciwmgielnych to słyszałem, ale ja się zastanawiam nad montażem do soczewek h7 takich :gwizdanie:
junior_tdi Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 widziałem xenon 3000K ale w golfie 3 zrobionym na total germana, to wyglądało fajnie, ale w A4 sądzę że nie będzie to d*py urywać...
HaVoK Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jeżeli już to tylko do halo. Chociaż tańszym kosztem można folię nakleić na klosz halogenu i efekt podobny
junior_tdi Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jeżeli już to tylko do halo. Chociaż tańszym kosztem można folię nakleić na klosz halogenu i efekt podobny nawet lepiej, bo jak halo nie świeci to żółte szkło jest
HaVoK Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Jeżeli już to tylko do halo. Chociaż tańszym kosztem można folię nakleić na klosz halogenu i efekt podobny nawet lepiej, bo jak halo nie świeci to żółte szkło jest Nawet lepiej Ja tak mam u siebie i jest kox
Kowi87 Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ta barwa chyba jest niezgodna z przepisami co do świateł mijania :gwizdanie:
HaVoK Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ta barwa chyba jest niezgodna z przepisami co do świateł mijania :gwizdanie: Z tego co wiem to tak. Ale halogenów się to nie tyczy
Rekomendowane odpowiedzi