johnnythebest Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 Czy ktoś z Was miał takie wycieraczki?? Lepiej te co są poniżej czy standardowe Bosche Twin?? http://moto.allegro.pl/wycieraczki-plaskie-aero-audi-a4-94r-01r-lubin-i2105145369.html Chyba że macie coś ciekawego do polecenia??
mati73ls Opublikowano 7 Lutego 2012 Opublikowano 7 Lutego 2012 ja śmigam na boschach twin i według mnie są najlepsze
oktawiusz5 Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 ja kupiłem po 12 zyla w Auchan i jakoś śmigają
tomaszstn Opublikowano 9 Lutego 2012 Opublikowano 9 Lutego 2012 Kup sobie Valeo bądź Bosch i będziesz miał spokój
johnnythebest Opublikowano 9 Lutego 2012 Autor Opublikowano 9 Lutego 2012 Bosch'e Twin'y kupie, a lepiej ze spoilerem dla pasażera też czy wystarczy dla kiero? W wiekszości wypadków widze ze ludzie maja spoilery tylko na wycieraczce od kierowcy.
Damian0911 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 podepnę sie pod temat co zrobic gdy wycieraczki piszczą co może byc tego pszyczyną ? maiłem valeo i pare innych jeszcze i kazde piszczały i skakały na suchej szybie może trzeba wymienic ramiona wycieraczek? albo szybe
davidoff82 Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Bosch'e Twin'y kupie, a lepiej ze spoilerem dla pasażera też czy wystarczy dla kiero? W wiekszości wypadków widze ze ludzie maja spoilery tylko na wycieraczce od kierowcy. bo w zestawie jest wycieraczka ze spoilerem dla kierowcy i wygięta, celem lepszego przylegania dla pasażera.....
piterdzg Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Można spróbowac czasami nie wszystko dobre co drogie.
15lolo Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 ten kto szuka oszczednosci traci dwa razy hmm ostanio widzialem w aero bosha za 60 pare zł w IC
Rekomendowane odpowiedzi