Gość Shiftback Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 szczypca na "N"ke załóż tamte dwa masz dodatkowe na ujście ciśnienia ale masz szczelny mówiłeś... zmniejsz prześwit kabla na gruche o 0,5 proporcji.... Sam to zrobie tylko ten control mnie kręci...
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Kurfa kata to ja nie mam już drugi rok Ragg, ścisnij te dwa przewody co masz pod kolektorem ssacym i sie przejedz Które dokładnie ? Jak ścisnąć ? Szczypcami ? pod kolektorem ssącym masz ich dwa jeden do odmy a drugi do odpowietrzania zbiornika paliwa z par mozna je zdjac i zaslepic, tylko pamietaj ze kolektor tez trzeba
Reggi Opublikowano 17 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2013 Odmy to ja ni mam bo mam oil kecz tank Pod maskę głębiej nie zaglądam bo jest zima..a jak jest zima to piździ..a jak piździ to marzną ręce..a jak marzną ręce to wuj nie robota Logów to też mnie nie ma kto zrobić..wa mać.
Dev Opublikowano 17 Stycznia 2013 Opublikowano 17 Stycznia 2013 będzie cieplej to zrobisz, mi tez sie nie chce grzebac a i zapalenie płuc mi sie przypętało
Rekomendowane odpowiedzi