Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Problem z zaparkowanym autem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Radę dałem wyraźnie z znaczkiem :oops: aby nie traktować jej serio ! Powinno to dać do myślenia i stanowić argument w rozmowie z upartym sąsiadem!!!! :wallbash:

Opublikowano

Medik ja myślę że najlepiej będzie jak zadzwonisz parę razy w środku nocy po pacjenta żeby przestawił auto bo boisz się że zarysujesz bo jest ciemno albo coś w tym stylu.

Delikatna metoda a myślę że po paru pobudkach powinno poskutkować :)

też mi się wydaje że ta opcja będzie najlepsza - chyba każdy by się wkurzył jak by co chwila wieczorem przychodził ktoś z prośbą o przestawienie samochodu, a nasyłać na sąsiada policję czy straż miejską to tak średnio (tym bardziej że tak jak medik pisze że nie tarasuje mu całkiem wjazdu tylko utrudnia)

a odholowanie na środek ulicy czy tym bardziej rysowanie komuś auta to raczej kiepski pomysł :thumbdown:

Opublikowano

A może wywal jakiś gruz, cegły, większy kamień w miejscu jego parkowania, tak żeby się nie mógł całkowicie zmieścić.

Wtedy istnieje oczywiście prawdopodobieństwo, że całkiem Cię zastawi, ale to już wtedy SM/Policja.

Opublikowano

A może wywal jakiś gruz, cegły, większy kamień w miejscu jego parkowania, tak żeby się nie mógł całkowicie zmieścić.

Wtedy istnieje oczywiście prawdopodobieństwo, że całkiem Cię zastawi, ale to już wtedy SM/Policja.

A za wywalenie gruzu albo czegoś takiego mandatu nie dostanie? :kox:

Opublikowano

A za wywalenie gruzu albo czegoś takiego mandatu nie dostanie? :kox:

Zakładam, że będzie na tyle sprytny, że nie da się złapać :tongue4: