michcio88 Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Ok dzięki za odpowiedź a może polecisz jakiś zawór wydający dźwięk do mojego silnika żeby nie było z nim problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 26 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 powiem ci tak... żadnego ci nie polece, bo auto nie grzeszące mocą a psiukające jakby miało 500km to dla mnie słaby temat, sam się z tego uleczyłem, a poza tym silnik traci na zwinności z tym zaworem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Czyli jednak dam sobie z tym spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 albo nowi ori zawor z aso za 150zl albo nowka dv properfekt, nie wiem 250zl chyba teraz kosztuja? i bedziesz zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 27 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 jak by ktoś szukal mam forge 007 w stanie idealnym trzymającym cisnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Properfect typ II jakoś jest znośny do 1.8t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dworaz Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wiece może jak brzmi blow off w skrzyni multitronic ?? jest jakiś efekt ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 taki sam jak w manualu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek870302 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Ja mam hybryde z properfect i ładnie śmiga na 1.8t aeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 ale to wraz nie jest tak dobrze jakbys mial ori zawor ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz123 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 montaż blow off'a w moim mniemaniu mija się z celem, technicznie nie daje aż takiej różnicy, a dla samego dźwięku wydawać kasę trochę bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 daje roznice, ale na minus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz123 Opublikowano 1 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 Bogatemu kto zabroni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek190 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Witam Panowie posiadam pytanko jaką dv kupić żeby trzymała do 1.5 Bara . Widzę na properfect ale nie wiem który kupić pozdroa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekS4 Opublikowano 24 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2018 Jak ma być porządna to tylko forge albo ori z S2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi