Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no te moduły później dużo dają ja mam w VK 4502 (P) Ausf.A mechanizm dosyłający, stabilizator pionowy, ulepszona wentylacja i zaczęło mi się całkiem przyjemnie grać :decayed: do tego załoga wyszkolona i można rypać :decayed:

Adaś jaki masz nick?? :wink:

jakie k**wa moduły ??? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

rbnp.jpg

zaznaczyłem Ci gdzie sa te moduły tzn mozesz je sobie kupic :decayed: czasem jest promocja i sa za polowe ceny :wink::wink:

Opublikowano
http://img401.imageshack.us/img401/5761/rbnp.jpg

zaznaczyłem Ci gdzie sa te moduły tzn mozesz je sobie kupic :decayed: czasem jest promocja i sa za polowe ceny :wink::wink:

tylko za golda czy normalny hajs z gry ?

Opublikowano
http://img401.imageshack.us/img401/5761/rbnp.jpg

tylko za golda czy normalny hajs z gry ?

Z gry:)

Do różnych rodzajow tanków warto zakupić "dedykowane mody". Np. do niszczyciela siatka ;-)

Opublikowano
  • Autor

Normalnie za hajs z gry tak ajk Krzysiek napisał :wink: za golda to konto premium i pestki :D

Opublikowano

Ja juz w jedna gre wjebałem troche hajsu , wiec tu na razie podziekuje :grin:

Opublikowano
  • Autor
Ja juz w jedna gre wjebałem troche hajsu , wiec tu na razie podziekuje :grin:

nie dygaj nic zbieraj kase montuj moduły :decayed: i

btw w jaka gre wjebałes kase ??:wink:

Opublikowano

kupuj teraz bo teraz jest wszystko za polowe ceny ja sie obkupilem za jakies 3mln :D

Opublikowano

btw w jaka gre wjebałes kase ??:wink:

no moze nie "wjebałem" tylko zainwestowałem , w MMORPG "The Pride of Taern" :decayed:

---------- Post dopisany at 14:27 ---------- Poprzedni post napisany at 14:24 ----------

kupuj teraz bo teraz jest wszystko za polowe ceny ja sie obkupilem za jakies 3mln :D

taaa , ja nie moge 200k na KV-1S dozbierac od tygodnia

Opublikowano

co ty gadasz ja na KV-1S za jedna bitwe srednio wychodze 40tys na czysto ale teraz ide linia niszczycieli radzieckich aktualnie 9 tier obiekt 704 cos pieknego jest jednym strzalem zabierasz srednio 750-800 dmg:decayed:

Opublikowano

co ty gadasz ja na KV-1S za jedna bitwe srednio wychodze 40tys na czysto ale teraz ide linia niszczycieli radzieckich aktualnie 9 tier obiekt 704 cos pieknego jest jednym strzalem zabierasz srednio 750-800 dmg:decayed:

zle mnie zrozumiałeś , gram KV-1 i od tygodnia nie moge dozbierać 200k zeby kupić KV-1S :grin:

Opublikowano

zle mnie zrozumiałeś , gram KV-1 i od tygodnia nie moge dozbierać 200k zeby kupić KV-1S :grin:

no to kv-1 jeszcze lepiej sie zarabia bo dosc ze ma za***iście szybkie dzialo bo strzela w 5s to jeszcze bierze po 160dmg no i pociski sa strasznie tanie

Opublikowano
  • Autor

moskal to musisz zabic 30 i dostaniesz premie :decayed: bo jest do końca sierpnia tak cos chłopaki pisali :wink:

Pablo ten ob 701 to jest jakisz szatan mega ciezko go trafic :decayed: 80% na czoło to rykoszety :kwasny: trzeba go z flanki atakowac :decayed: albo na pieska :naughty:

Opublikowano
moskal to musisz zabic 30 i dostaniesz premie :decayed: bo jest do końca sierpnia tak cos chłopaki pisali :wink:

Pablo ten ob 701 to jest jakisz szatan mega ciezko go trafic :decayed: 80% na czoło to rykoszety :kwasny: trzeba go z flanki atakowac :decayed: albo na pieska :naughty:

obiekt jest za***isty robi masakre :decayed: a juz nie moge sie doczekac na obiekta 268 poniewaz tam srednia uszkodzenia jest 1000dmg :wink: teraz na tym obiekcie 704 robie srednio 3000-4000dmg :decayed: na czysto na 9tierku wychodze 30-40tys sreberka :whistling: polecam wszystkim niszczyciele radzieckie

Opublikowano
  • Autor

najpierw to muszę jakiegoś IS zdobyć:decayed: a pozniej dopiero jakis niszczyciel :decayed: a ten jagtiger 8.8 to dobry jest bo to tez niszczyciel 8 tier chyba :wink:

Opublikowano

bardzo szybkie dzialo ma no i dobra penetracje ale to jest czolg premium

Opublikowano

Adaś jaki masz nick?? :wink:

Hexur

Opublikowano

moze zrobcie jakas liste nickow forumowych, bedzie latwiej znalesc w bitwie ;) (choc nie gralem w to chyba od pol roku ;) )

ja jak by co: quadysz

Opublikowano
  • Autor

ja mam : zaleczeq :decayed:

Opublikowano

ja: pablo_ua4 chetnie zagram jakis plutonik:wink: