Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

WOT - World of Tanks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cisza ;d tu

Opublikowano

Ciepło jest szkoda czasu na gry :-P chociaż ostatnio cisne bo do 15.06 jest promocja na is7 i trzeba trochę zarobić i expić :-D

Opublikowano

Może w gałe ktoś zagra? :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Na oficjalnej stronie WOT'a jest do kupienia gold za pomocą SMS 4430golda za 89.99zl, przy czym jest sygnaturka sieci T-mobile.

Pytanie: mając telefon w sieci Play mogę taką transakcję przeprowadzić czy nie?*

Opublikowano
Witam

Na oficjalnej stronie WOT'a jest do kupienia gold za pomocą SMS 4430golda za 89.99zl, przy czym jest sygnaturka sieci T-mobile.

Pytanie: mając telefon w sieci Play mogę taką transakcję przeprowadzić czy nie?*

Niestety ale nie :kwasny:

Opublikowano

Toczekjastrzebie

Opublikowano

Nie opyla sie kupować golda przez smsa. Za 83 zeta można chyba kupić 5,5 tys golda no chyba że niemasz co robić z kasą na karcie. Ja jak jeszcze grałem to kupowałem przez Paysavecard. Dobre rozwiązanie jak ktoś chce zataić wydatki na gre przed żoną:) (mnie nie dotyczy). Można to kupić w każdym hipiermarkecie:)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

może ktoś plutonik? dość często gram, mój nick w grze Grzesmk4, śmiało można zapraszać

Opublikowano
  • Autor

wkoncu mam nowego lapka i bede mogł znowu grac :decayed: zaraz zaktualizuje liste graczy :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja ktos nie chce wydawac na gre realnej kasy a ma czas to warto zajrzeć tu http://dogry.pl/r/miki13051. Zarejestowujecie sie najlepiej przez Fejsa i ciułajcie na golda do wota. najwięcej można zgarnąć chyba coś koło 5, 5 tys golda. I jeszcze jedna sprawa jak by ktoś zmieniał kompa i kupował nowy procek intela to należą sie kody do wota w których jest: jagtiger88 jeden, slot w garażu, 1250 golda i chyba 7 dni premki.

Opublikowano

Witam panowie sprzęt IS-3 kupować drugi silnik ? czy od razu zbierac na następny czołg ?

Opublikowano

Maksuj ISKA i zostawiaj w garażu najlepsza 8ka :D przydaję się na kompanię , drużynkę lub twierdzę jak jesteś w klanie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakby ktoś chciał klan to zapraszam z nikiem na pw.

wn8 1000+

ogólnie przejęliśmy z kolegami nasz stary klan (6-7 osób wszyscy ponad 1300wn)

i gramy głównie twierdze potem wiadomo jak się ludzie znajdą to cw/kompanie.

Opublikowano

No to ja tez zapraszam do klanu, nazywa sie Tomato Blender T-B, tylko gracze powyzej 18 lat. I wn8 ok 1k, gramy wieczorkami 18-21 w twierdze na odstresowanie, fajna ekipa, szydera straszna, obowiazkowo ts3 i sprawny aparat mowy :-D oczywiscie nie ma przymusu, gra ten kto ma czas. Jbc to pw

Wysłane z mojego ST17i przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

T-B chyba się kiedyś spotkaliśmy na CW ja w PSZ-W :)

Opublikowano

no my CW nie gramy, tylko twiedze wiec jakieś inne TB musiało byc ;D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

:D jak coś zapraszam na plutoniki :) Gniewny91 :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie polecicie jakąś grafę tak żeby pograć jak człowiek ? Tak do 300-400 zł :decayed:

Opublikowano

No Panowie, co taka pustka na Wocie, ja tu ludzi szukam a tu ciemno....głucho

Opublikowano

Ja tam już od roku w to nie gram. Za stary komp a z patcha na patch podnoszą wymagania.