danielo Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Strasznie wolny ale działko z X jak się przyceluje ma jebnięcie.
insane_Infinity Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Siema ja męczę niszczyciele USA już niedługo T30 w garażu może tak nie odbija jak OB 704 ale armatę ma chyba lepszą i obracaną wieżę jak stracisz gąskę to jeszcze jest nadzieja Jak ci ktoś zasunie pod wieże to będziesz miał nie lada problem wieży nie obrócisz szybko i zginiesz dość szybko , wczoraj byłem świadkiem jak T30 ,zgwałciły trzy Batchaty 25T .Na przywitanie dostał w gąski..to naprawił , no ale potem już nie dał rady bo dostawał z każdej strony ..i pufff:whistling:
danielo Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 i tak bywa przyjacielu ---------- Post dopisany at 10:31 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- Każdy tank ma wady i zalety
pablo_ua4 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 ja wlasnie tez ide na tego T30 bo mnie ciekawi ten czolg strasznie no i wlasnie ten za***isty plus ze mozna wieze obracac nie trzeba sie tak meczyc z ustawieniem TDKa:wink:
quadysz Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 trzy batczaty to i twoja jadzie by zalatwily bez problemu a obiekta jeszcze szybciej te skurczybyki jak sa w kupie to samemu nie ma co sie wychylac chyba ze pierwszym strzalem zalatwilbys jednego, to jeszcze jest nadzieja gorzej jak one atakuja pierwsze a co do T30 to dla mnei to zwykly czolg i tyle, bardzo dobre dzialo i papierowa reszta, moze oprocz frontu wiezy
pablo_ua4 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 Wiesz T30 to jest taki sam za***isty czolg jak T-29 czy T-32,T-34 nimi trzeba umiec grac chowac sie calym a wystawiac tylko wieze
quadysz Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 wiem bo mam, i nawet je lubie kazdy czolg do czego innego po prostu a wieza tez ma slabe punkty od frontu
pablo_ua4 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 wiem bo mam, i nawet je lubie kazdy czolg do czego innego po prostu a wieza tez ma slabe punkty od frontu no wieze trzeba celowac w ta czapke i zawsze wchodzi pieknie ale na spokojnie trzeba celowac
quadysz Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 dokladnie, a jak nie widac bo np stoi pochylony to mozna probowac trojkacik nad tym grubym kawalem blachy trzymajacym lufe ale to juz blizej trzeba byc
pablo_ua4 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 dokladnie, a jak nie widac bo np stoi pochylony to mozna probowac trojkacik nad tym grubym kawalem blachy trzymajacym lufe ale to juz blizej trzeba byc zaczolem tez grac francuskimi ale za***iście zle sie gra wiec szybko skonczylem zawziolem sie na te USA teraz robie je razem z niemieckimi tylko ze w niemieckich robie taki myk ze z tigera P sobie przeskocze na ferdka:wink:
Zaleczeq Opublikowano 10 Września 2013 Autor Opublikowano 10 Września 2013 ja mam tigera P i przeskoczyłem na tego VK ale Tigerem P wyśmienicie mi sie grało
pablo_ua4 Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 no wlasnie ciekawe jak sie bedzie gralo
danielo Opublikowano 10 Września 2013 Opublikowano 10 Września 2013 T30 w garażu i już działo 155mm zamontowane złotko czyni cuda T28 prototyp powinni wykasować to jest przepaść.
insane_Infinity Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Papierowe to jak sie wali HE z Jadzi w to hehe ale ogólnie fajny TDK:decayed:
pablo_ua4 Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 z jadzi jak sie wali to wszystko jest papierowe:decayed:
insane_Infinity Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 dziś Patch 8.8 ..zaraz do domu i zasysam ...podobno E-75 Silnik zabrali topowy , kurde super ten czołg a tak go nerfią buraki
danielo Opublikowano 11 Września 2013 Opublikowano 11 Września 2013 Jak zniszczyć to E-75 napindalam z T30 z top gana w dolną płytę albo z boku i nic Rykoszet albo tym go nie pokonamy ---------- Post dopisany at 17:33 ---------- Poprzedni post napisany at 17:32 ---------- T30 w garażu i już działo 155mm zamontowane złotko czyni cuda T28 prototyp powinni wykasować to jest przepaść. za***iście
adadur Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Mam do wydania trochę kasy ... nie wiecie czy na weekend jakieś tanki w promocjach będą?
pablo_ua4 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 Mam do wydania trochę kasy ... nie wiecie czy na weekend jakieś tanki w promocjach będą? na pewno cos bedzie tak ze sie wstrzymaj powinni dac cos fajnego po tej aktualizacji ja bede kupowal tigera P wlasnie i powinno sie udac tez kupic prototypa
Rekomendowane odpowiedzi