Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Klamka kierowcy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co potrzebuje do pozbycia sie klamki kierowcy?

Klamka z tylu pasuje?

Czy tylko anglik?

Opublikowano

Chodzi Ci pewnie nie o pozbycie się klamki, tylko wkładki zamka od strony kierowcy. ta z ttłu powinna pasować na podmianke. Z tego co pamietam to adamoo wymieniał klamkę od drzwi kierowcy bez wkładki. Jakby co to wal do niego.

pzdr

Opublikowano

szkoda kolejnego RNSa :?: :decayed:

Opublikowano

super pomysł z tą klamką - chyba skopiuje po tobie jak będzie trybić :naughty:

teraz masz autko w hali czy na zew? :cool1: moje schowane :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Dysponuje klamka drzwi tylnych to zrobie przymiarke.

Zukera-auto na hali :)

Opublikowano

Nie wiem czy to dobry pomysł. Później znów będzie temat typu: Centralny padł, jak dostać się do środka :polew:

Może lepiej wykombinować jakąś zaślepkę na zamek aby potencjalny złodziej sądził że nie ma wkładki? A taką zawsze jak będzie potrzeba można wydłubać.

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy to dobry pomysł. Później znów będzie temat typu: Centralny padł, jak dostać się do środka :polew:

Może lepiej wykombinować jakąś zaślepkę na zamek aby potencjalny złodziej sądził że nie ma wkładki? A taką zawsze jak będzie potrzeba można wydłubać.

Nie pytam o zasadnosc zastosowania takiego rozwiazania,tylko o konkretne czesci itp.

Opublikowano

a nie lepiej samą nakładkę klamki wymienić na taką bez dziury zawsze można ją zdjąć gdyby centralny padł

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Hej,

I jak tam ktos sprawdzil czy klamka z tylnych drzwi podejdzie pod klamke kierowcy?

Opublikowano

Ja uważam że lepszym rozwiązaniem jest nałożenie samej zaślepki nie musisz rozbierać drzwi tylko zdejmujesz malowane elementy z klamki i podmieniasz (trochę zabawy bo niedokładnie pasuje ale 10min roboty) niestety pełną zaślepkę trzeba będzie przykleić do klamki z zamkiem bo pod wkładką brakuje jednego uchwytu ale za to masz zawsze dostęp do wkładki ja mam tak już w drugiej b6 zrobione i z wierzchu nie widać różnicy

Opublikowano
Ja uważam że lepszym rozwiązaniem jest nałożenie samej zaślepki nie musisz rozbierać drzwi tylko zdejmujesz malowane elementy z klamki i podmieniasz (trochę zabawy bo niedokładnie pasuje ale 10min roboty) niestety pełną zaślepkę trzeba będzie przykleić do klamki z zamkiem bo pod wkładką brakuje jednego uchwytu ale za to masz zawsze dostęp do wkładki ja mam tak już w drugiej b6 zrobione i z wierzchu nie widać różnicy

no to bardzo dobre rozwiązanie jest

Opublikowano

dobrze tylko ja nie chce miec wkladki a wlasciwie to jej juz nie mam :/ - jakiemus amatorowi cudzej wlasnosci spodobalo sie auto i wyjal wkladke

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

czy ktoś już przekładał klamkę? da się to zrobić bez podnoszenia ramki szyby? bo chyba trochę mało miejsca jest zeby włożyć rękę i zdjąć blachę mocującą klamkę.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
Hej,

I jak tam ktos sprawdzil czy klamka z tylnych drzwi podejdzie pod klamke kierowcy?

Dołączam się do pytania.

Samą nakładkę zamówiłem w ASO , ale chce zlikwidować całkowicie możliwość otwierania z klucza i wstawić klamkę z drzwi pasażera lub drzwi tył. Pytanie czy wszystko będzie pasowało?