tmaxx88 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Mam dwa pytania mianowicie zamontowałem już podświetlany podłokietnik, wpiołem się pod zapalniczkę z tym że tam gdzie jest złączka, rozpiołem ją wsadziłem kable i złączyłem tak że nic napewno się nie będzie stykać weszło fajnie na siłę i wszystko świeci czy nieprzeszkadza to w niczym, pytam bo każdy robi tak że tnie kable obiera ze pancerza i lutuje? drugie pytanie to czy podświetlenie powinno świecić cały czas czy tylko przy otwieraniu podłokietnika bo u mnie po zapaleniu świateł świeci cały czas.
probi101 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Że świeci cały czas po zapaleniu świateł to tak ma być bo zapalniczka jest podświetlana. A czy lutuje każdy to według uznania danego użytkownika samochodu.
tomek040486 Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Mam dwa pytania mianowicie zamontowałem już podświetlany podłokietnik, wpiołem się pod zapalniczkę z tym że tam gdzie jest złączka, rozpiołem ją wsadziłem kable i złączyłem tak że nic napewno się nie będzie stykać weszło fajnie na siłę i wszystko świeci czy nieprzeszkadza to w niczym, pytam bo każdy robi tak że tnie kable obiera ze pancerza i lutuje? drugie pytanie to czy podświetlenie powinno świecić cały czas czy tylko przy otwieraniu podłokietnika bo u mnie po zapaleniu świateł świeci cały czas. dokladnie tak samo mowilem prawda? :>
tmaxx88 Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Opublikowano 17 Lutego 2012 heh tak tak dzieki kolego.pozdrawiam
piterdzg Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 koledzy a gdzie się znajduje dioda czy żarówka w podświetlanym podłokietniku bo zakupiłem ostatnio leniucha z telefonem są w nim dwa przewody jeden cieńszy z okrągłą wtyczka a drugi grubszy z kostką .czy któryś z nich służy do podświetlania czy oba są do telefonu?poz
steve69 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 koledzy a gdzie się znajduje dioda czy żarówka w podświetlanym podłokietniku bo zakupiłem ostatnio leniucha z telefonem są w nim dwa przewody jeden cieńszy z okrągłą wtyczka a drugi grubszy z kostką .czy któryś z nich służy do podświetlania czy oba są do telefonu?poz -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi