a4-freunde Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ładne dystanse ale tak sobie myśle ze jeśli masz et45 i dasz dystans 17mm to finalnie wyjdzie ok et28 ? Dobrze myśle. U mnie takie samo et osiągamy przy 7mm stad ta różnica.. zgadza sie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro_1991 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Piekne autko , przegladnolem temat i bardzo mi sie podoba faktycznie brakuje tylko dystansow i bedzie iglica . Mam nadzieje , ze zobacze na zywo bo czesto bywam 10 km od Dzialdowa : P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 7 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 a jak najbardziej zapraszam na pogawetke panowie wpadły dystanse na auto 17 przod i tył 22 wiec przód et 28 a tył et 23..... jutro ogarne jakies foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Bedzie grubo . W sumie zima długa może tez cos wymyślę jak foto wstawisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) powiem ci ze jest dobrze z tylu rowno z nadkolem a przod delikatnie zchowany wyglada super tak wyglada sytuacja na dzien dzisiejszy uważam ze jest w cyce Edytowane 8 Września 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 dawaj foty calosci a nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 8 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) tak to wyglada mniej wiecej na aucie i co wy o tym myslicie ? Edytowane 8 Września 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Rwie suty Avusy III jednak fajnie wyglądają i jestem ciekaw jakby się ułożyły na czarnym avancie gratki fury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 j**any , ładnie zrobił . Gratki freunde -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quattro_1991 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Kozacko : D faktycznie te felgi bombo pasuja jedyne co to mi jakos nie podchodza lampy przod a'la usa , ale ogolnie bomba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 taki zamiar chciałem uzyskac w tym aucie . Nastepny mod to wymarzone fotele kubełkowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krycha Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 kurde avus to jednak ponadczasowe kółko, do czego byś nie wsadził to i tak będzie robił robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilus Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 no jest kozak ! czekam na jakas lepsza sesje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) Takie fotele znalazłem ] Edytowane 10 Września 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio88 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Te fotele są po prostu bajeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Co to za model? Wygladaja mega agresywnie, widzialbym je w pewnym niebieskim sedanie Kupiles je czy sie jeszcze zastanawiasz? Jak bym nie mial recaro to pewnie szukalbym cos w tym stylu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajsik86 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Koło ładnie wyglada,dobrze tu pasi. A kubly kozackie bedą w aucie czy na razie sie zastanawiasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 9 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 czekam na info od kolegi z DE bo własnie tam sie znajduja ale takie zawitaja własnie w mojej babci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki356 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 co to za stołki ? jaka firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 10 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 sportsitze replika rs4 b7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi