OLI_B5 Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 tylko poducha chyba juznie działa po takiej przekładce a moze w tą strone jak u moskala Ta kiera wyglądała by dobrze gdyby miała poduche z TT z srebrnym ringiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Edytowane 16 Listopada 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Freunde za***iście wyglada jak na zime jak tam sprawa z kierownica wyglada ,wpada cos scietego z dolu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Plany na zimowe wieczory pomalować zderzak przód zrobić zaślepka rejestracji przód ogarnąć progi i ich malowanie obrysy usa i pare innych drobizgów lipa licytowałem ostatnio jedna ale za wysokie progi były juz dla mnie mam jedna na oku ale czekam aż gość zmieknie i popuści troszke cenke w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Nie wygląda źle na tych stalówkach - można by je wypchnąć i lekko podnieść gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 wyglada dobrze ... ale nie nich jest jak jest ... gwint moze pojdzie wyżej bo w zime jak przyjdzie snieg może byc problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ja mam tak samo ustawiony , nie dawaj go wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu B5 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Patrząc na foty to koln mojego a progi od czego masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 16 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ma od omegi pisałem do niego PW jak zamontował ale bez odzewu :/ a chciałem do siebie montować po zimie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) chłopaki bez spiny .... progi to omega c ... ja zamontowałem je pod listwe progowa i ogolnie po swojemu .... wiec nie jestem wam w stanie powiedziec jak i co bo ja improwizuje na spontanie i działam nie robie zdjec z przeprowadznia modów krok po krou . pokazuje juz gotowe mody no i stało sie leci lecki kiera..... Edytowane 21 Listopada 2014 przez a4-freunde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Następny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 jeje i stelaz po wystrzelonej poduszcze juz mam teraz mikołaj musi przynieść zaslepke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Piwo dla wuja za pokazanie aukcji Gdyby jeszcze ktoś szukał w dobrej cenie http://allegro.pl/kierownica-audi-tt-s-line-2008r-i4819772642.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 jak bedzie okazja czemu nie ...... postawie..... ale ja juz od 3 tygodzni ja obserwowałem ,tylko myślałem ze kupie taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Kowi nie kuś, czeka mnie rozrząd, hamulce, amory, sprężyny ehhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Kowi nie kuś, czeka mnie rozrząd, hamulce, amory, sprężyny ehhh a mnie malowanie zderzaka na wiosne i felgi bo załatwiłem ostatnio jedna .... ale taki kierownik miał trafic do kogos innego niz do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Kowi nie kuś, czeka mnie rozrząd, hamulce, amory, sprężyny ehhh spokojnie, położysz ją na półke EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 21 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Kowi nie kuś, czeka mnie rozrząd, hamulce, amory, sprężyny ehhh spokojnie, położysz ją na półke EOT kowi bierz dla siebie chyba ze juz taka masz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 jak bedzie okazja czemu nie ...... postawie..... ale ja juz od 3 tygodzni ja obserwowałem ,tylko myślałem ze kupie taniej nie chciał zejsć z ceny, sprawdzałem teraz będzie gonitwa za poduchą, bo te już dość drogie Kowi nie kuś, czeka mnie rozrząd, hamulce, amory, sprężyny ehhh spokojnie, położysz ją na półke EOT kowi bierz dla siebie chyba ze juz taka masz ? ja sobie odpuściłem, kiedys sie trafi kompletna za mniej niż tysiaka to zabiore, kieraz za 500 + poducha za 600-800 mnie nie interesuje zresztą poczekam na was aż opiszecie jakie były problemy z montażem i co z tą poduchą wkońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesik Opublikowano 21 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Syto. Tez kiedys taka kiere upoluje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi