Arkadiush Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 ładuj jakąś fele teraz szukam czegoś fajnego ale sam nie wiem ---------- Post dopisany 10-08-2013 at 00:54 ---------- Poprzedni post napisany 06-08-2013 at 22:40 ---------- Co sądzie o tych felach na b5? FELGI AUDI A6 C6 4F0 18" ORYGINALNE OKAZJA!!! (3403358335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Arek czy to nie są te felgi co ma Bartek na B6 o których rozmawialiśmy o cenie netto http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/a4-b5-ajm-avant-18-gwint-pro-line-sprzedam-polifta-dobre-rece-282492/ - masz jak wyglądają mniej więcej na Avancie B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Arek czy to nie są te felgi co ma Bartek na B6 o których rozmawialiśmy o cenie netto http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-145/a4-b5-ajm-avant-18-gwint-pro-line-sprzedam-polifta-dobre-rece-282492/ - masz jak wyglądają mniej więcej na Avancie B5 rozmawialiśmy Michale ale te trafiły się w dobrych pieniądzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 :thumbdown: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 :thumbdown: Co Łukaszu ? ---------- Post dopisany at 11:17 ---------- Poprzedni post napisany at 11:16 ---------- Foto takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 zalezy jaka cena bo szału nie robi:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 No Arkadiusz w końcu cos niżej u mnie sie szykuje tez ciekawy projekt Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- A nie chciał byś mojej feli ?? Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 No Arkadiusz w końcu cos niżej u mnie sie szykuje tez ciekawy projekt Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk ---------- Post dopisany at 12:56 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ---------- A nie chciał byś mojej feli ?? Wysłane z iJablka 4s za pomocą Tapatalk Feli nie jakiś projekt szykuje ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 to w taki razie na koniec sezonu pogonie a u mnie będą zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 to w taki razie na koniec sezonu pogonie a u mnie będą zmiany U mnie także spota zrobimy ...... nacpane z kanału gdzie wódka się leje...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 to rezaj bo Ci jeszcze brakuje do mnie ja po modach chce od razu battalion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 to rezaj bo Ci jeszcze brakuje do mnie ja po modach chce od razu battalion wysoko mierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 zobaczysz ocenisz ale u mnie narazie cicho w temacie to nie ma co mówić Tu jest twój temat i o Tobie gadamy Dekory masz ładne ale ja już jak bym robił to nie czerwone (nie dlatego że nie ładne tylko że Ty je masz:naughty: ) ja może ale może wymyśle coś innego myślałem coś nad jasnym ale to w wypadku jasnej skóry jak bym zapodał. Chciałem też u siebie zejśc niżej gwintem ale boje się o zderzak eSowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 zobaczysz ocenisz ale u mnie narazie cicho w temacie to nie ma co mówić Tu jest twój temat i o Tobie gadamy Dekory masz ładne ale ja już jak bym robił to nie czerwone (nie dlatego że nie ładne tylko że Ty je masz:naughty: ) ja może ale może wymyśle coś innego myślałem coś nad jasnym ale to w wypadku jasnej skóry jak bym zapodał. Chciałem też u siebie zejśc niżej gwintem ale boje się o zderzak eSowy dekory to kwestia gustu tak można na inne zmienić w każdej dowolnej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No i co z felgami - bo te pokazane wcześniej nie podobają mi się. A tutaj jest kopyto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No i co z felgami - bo te pokazane wcześniej nie podobają mi się. A tutaj jest kopyto!http://i1364.photobucket.com/albums/r727/mlipkachudzik/Audi/IMG_3250_zps63d5d4c7.jpg Bartku wszystko jest do dogadania dam Ci znać co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No i co z felgami - bo te pokazane wcześniej nie podobają mi się. A tutaj jest kopyto!http://i1364.photobucket.com/albums/r727/mlipkachudzik/Audi/IMG_3250_zps63d5d4c7.jpg Bartku wszystko jest do dogadania dam Ci znać co i jak Arek ale co tu dogadywać - po obejrzeniu zdjęcia powyżej przymiarka jest zbędna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No i co z felgami - bo te pokazane wcześniej nie podobają mi się. A tutaj jest kopyto!http://i1364.photobucket.com/albums/r727/mlipkachudzik/Audi/IMG_3250_zps63d5d4c7.jpg Bartku wszystko jest do dogadania dam Ci znać co i jak Arek ale co tu dogadywać - po obejrzeniu zdjęcia powyżej przymiarka jest zbędna oczywiście Bartku masz rację ale mój nie jest taki jak na zdjęciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No i co z felgami - bo te pokazane wcześniej nie podobają mi się. A tutaj jest kopyto!http://i1364.photobucket.com/albums/r727/mlipkachudzik/Audi/IMG_3250_zps63d5d4c7.jpg Bartku wszystko jest do dogadania dam Ci znać co i jak Arek ale co tu dogadywać - po obejrzeniu zdjęcia powyżej przymiarka jest zbędna oczywiście Bartku masz rację ale mój nie jest taki jak na zdjęciu B5 to B5 - i Twój kaszalot w końcu będzie wyglądać (jak zaczniesz nas słuchać ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No i co z felgami - bo te pokazane wcześniej nie podobają mi się. A tutaj jest kopyto!http://i1364.photobucket.com/albums/r727/mlipkachudzik/Audi/IMG_3250_zps63d5d4c7.jpg Bartku wszystko jest do dogadania dam Ci znać co i jak Arek ale co tu dogadywać - po obejrzeniu zdjęcia powyżej przymiarka jest zbędna oczywiście Bartku masz rację ale mój nie jest taki jak na zdjęciu B5 to B5 - i Twój kaszalot w końcu będzie wyglądać (jak zaczniesz nas słuchać ). on był jest i będzie kaszalot Słuchać słucham was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi