Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Ale się byłyszczy piknota moja Ci podstawie trzeba jeszcze ją zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 szybko zmieniłeś kolor pojazdu z białego na czarny , na obniżonych i 18 fellach robi ekstra wrażenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 szybko zmieniłeś kolor pojazdu z białego na czarny , na obniżonych i 18 fellach robi ekstra wrażenie no a jak trzeba szybko zmieniać jeszcze niżej musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 noo Arek bestia , ładny efekt i warty czekania , beż tablicy śmigej !:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 noo Arek bestia , ładny efekt i warty czekania , beż tablicy śmigej !:decayed: Jak narazie śmigam:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 i wszystko jasne hehe arek przeciez miales fisa jesli dobrze pamietam??? po co Ci drugi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 21 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 i wszystko jasne hehe arek przeciez miales fisa jesli dobrze pamietam??? po co Ci drugi? FIS mam w aucie przedliftowy ale tu kupiłem pełnego lifta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosool88 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 zmieniałeś końcówkę wydechu czy mi się wydaję.że jest bardziej oczojebna:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 24 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 zmieniałeś końcówkę wydechu czy mi się wydaję.że jest bardziej oczojebna:wink: nie wymieniłem ale dobrze umyta jest zmiana końcówki wydechu tez będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 pff zmiana końcówki... dwururka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 pff zmiana końcówki... dwururka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miedzikos Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dawaj "mugena" , szkoda że wcześniej mnie nie nawiedziłeś to dał bym Ci ori końcówke z mojego ALTa bo była w bdb stanie a tłumik poszedł na żyletki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 26 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Dawaj "mugena" , szkoda że wcześniej mnie nie nawiedziłeś to dał bym Ci ori końcówke z mojego ALTa bo była w bdb stanie a tłumik poszedł na żyletki na pewno masz coś w garażu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Bardzo dobrze wygląda:naughty: Żółte halo będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 27 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Bardzo dobrze wygląda:naughty:Żółte halo będą? Myślę że tak:wink: myślę nad oklejeniem grila i słupków folią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek995 Opublikowano 27 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ja będe miał do wymiany tłumik to końcówki seryjne z dwururki mogę odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 28 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja będe miał do wymiany tłumik to końcówki seryjne z dwururki mogę odpalić. w takim razie czekam za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domi19 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie da się ukryć, ładnie się prezentuje bestia. A jak się błyszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie da się ukryć, ładnie się prezentuje bestia. A jak się błyszczy. staram się dbać i utrzymać ją w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skubiii89 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 jak kozłowe jajca:decayed: arek działasz coś??? zimówki założyłeś? u mnie już śnieg napierdziela:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi