Rosemeyer Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 no w dzisiejszych czasach nawet własny samochód cię oszukuje tiaa... baby stekaja i udaja orgazmy, samochody bulgocza/gulgaja i udaja ze maja moc... jeszcze troche to d*py zaczna udawac ze pierdza
variocustoms Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 Nakręcę filmik A7 3.0 tdi vs. Ford F-150 V8 na cat backu Magnaflow, zobaczymy jak wyjdzie
KmK Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 no w dzisiejszych czasach nawet własny samochód cię oszukuje tiaa... baby stekaja i udaja orgazmy, samochody bulgocza/gulgaja i udaja ze maja moc... jeszcze troche to d*py zaczna udawac ze pierdza udają tylko te silniki i kobiety którym tylko to pozostaje.. motoryzacja głupieje, najpierw tylko wmawiali ludziom w salonach, że diesle są szybkie, a teraz jeszcze dojdzie, że równie dobrze brzmią
mystic.pl Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Nie rozumiem o co Wam chodzi, np akrapovicz też stosuje dodatkowe przepustnice w wydechach, eisenmann dodatkowo wstawia gadgety sterowane pilotem i te wydechy jeżdża w drogich v10 czy v12 i jakoś ńikt sie nie czepia. Co w tym dziwneigo, że np audi czy bmw zaczeło robić takie myki. Jak tak czytam to odnosze wrażenie, że wszyscy jeździcie v12
Fr0styyy. Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Ja tam wolę dźwięk wydechu a nie wydech + głośniki
malik Opublikowano 8 Września 2012 Autor Opublikowano 8 Września 2012 A wracając do tematu katalizatorów, DPFów, klapek w dolotach, norm emisji spalin i innego gówna, którym ekoterroryści zabijają motoryzację a za które my frajerzy musimy płacić niekiedy podwójnie polecam świetny artykuł o tzn. żarówkach energooszczędnych. Nóż się w kieszeni otwiera Świetlówka kompaktowa, czyli my, ekofrajerzy... - frycz66: "Polska: "Nie każde oszustwo jest przestępstwem"" - Salon24 Była już bańka "dotcomowa" która pękła w 2000r. Była bańka "finansowa" która pękła w 2008r. Czas na pęknięcie bańki "eko". Już niedługo.
Fr0styyy. Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Ekologia, srekologia. Więcej szkód niż pożytku
mystic.pl Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 no w dzisiejszych czasach nawet własny samochód cię oszukuje tiaa... baby stekaja i udaja orgazmy, samochody bulgocza/gulgaja i udaja ze maja moc... jeszcze troche to d*py zaczna udawac ze pierdza udają tylko te silniki i kobiety którym tylko to pozostaje.. motoryzacja głupieje, najpierw tylko wmawiali ludziom w salonach, że diesle są szybkie, a teraz jeszcze dojdzie, że równie dobrze brzmią A tu masz wydech tuningowany konkretnie pod dźwięk, może to naciągane, ale efekt mega jak dla mnie oczywiście nikt nikogo nie zmusza do zakładania takich wynalazków, ale dobrze, że są takie możliwości i jeśli kogoś stać to czemu nie. Sory malik za ot.
hornet Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Malik ile pali ? Malik chyba rzucił palenie już dawno
malik Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Malik ile pali ? Tyle ile wleję. Do ostatniej kropli
tymonA4 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Jeszcze trochę i już rok będziesz miał ta Q7 za czym się teraz rozgladasz:naughty:
yanosho Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Nie ma co nie przywiązujesz się długo do swoich aut Nie zdążysz w pełni nacieszyć się wykonanymi modami
Rosemeyer Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 A7 Że tak już? Ja jeszcze ze dwa lata pośmigam, aż drugi dzieciak z wózków wyrośnie.
poziek Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 A7 Przeczarnymandingochuuuj Serio serio.
tymonA4 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Poziek a ty czym teraz latasz jesteś jeszcze modem na safranforum.com
hornet Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Poziek a ty czym teraz latasz jesteś jeszcze modem na safranforum.com co?????????
dziadek Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 A7 nie wiem - ja jakoś nie mogę do tej linii się przekonać - jedynie przód mi się podoba
Rekomendowane odpowiedzi