Opublikowano 25 Października 201411 l witam .... panowie proszę o pomoc ponieważ zamieniłem kierownice z 3ramiennej gołej na 3ramienna z multi ale coś chyba jest nie tak ponieważ nawet się nie podświetlają przyciski na niej. Czy ktoś może mi napisać gdzie w VAG 409 aktywować kierownice ? lub czy może da sie to zrobić Polskim VAG 4.9
Opublikowano 25 Października 201411 l 1.Wszystko jest w watku i nawet w spojlerze na pierwszej stronie. 2. Sama kierownia to nie wszystko.
Opublikowano 25 Października 201411 l ok rozumiem wasze zdenerwowanie ale niestety uruchamiam VAG COM 409 lecz niestety nie mogę odnaleźć w nim kanału 81 a program Polski VAG niestety niby coś robi ale efektu brak.
Opublikowano 25 Października 201411 l ok rozumiem wasze zdenerwowanie ale niestety uruchamiam VAG COM 409 lecz niestety nie mogę odnaleźć w nim kanału 81 a program Polski VAG niestety niby coś robi ale efektu brak. słaby kabel masz
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Mam A4 B6. Dzisiaj otrzymałem kiere z B8 (rocznik 2011) 3 ramienną z multi, no i chciałem to założyć ale niestety zapomniałem, że nie posiadam łącznika 4pin Czy taśmę też MUSZĘ kupić żeby wszystko podeszło jak należy? Okablowanie poduchy mam, jest wtyczka do multifunkcji, jest wtyczka z poduchy, tylko oczywiście nie ta wtyczka do taśmy z kiery którą mam oryginalnie.
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Musisz mieć taśmę, która obsługuję MF. Po taśmę i łącznik zgłoś się do kolegi biggman.
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Krotki temat: kiera rs5 , wciskam PTT I Helga szprecha az milo, tyle ze ja nic nie rozumiem. Jak zmienic jej nawijke na jezyk Jamesa Bonda?
Opublikowano 17 Grudnia 201411 l Krotki temat: kiera rs5 , wciskam PTT I Helga szprecha az milo, tyle ze ja nic nie rozumiem. Jak zmienic jej nawijke na jezyk Jamesa Bonda? Kodowanie blutka > ostatnie dwie cyfry to 22
Opublikowano 13 Maja 201511 l Koledzy przymierzam się do zmiany kiery ale moje radyjko to nie rns-e, a 2 din kenwood ddx5025, czy sterowanie przyciskami z kierownicy będzie działało?
Opublikowano 14 Maja 201511 l Koledzy przymierzam się do zmiany kiery ale moje radyjko to nie rns-e, a 2 din kenwood ddx5025, czy sterowanie przyciskami z kierownicy będzie działało? nie bedzie .
Opublikowano 17 Maja 201511 l Koledzy przymierzam się do zmiany kiery ale moje radyjko to nie rns-e, a 2 din kenwood ddx5025, czy sterowanie przyciskami z kierownicy będzie działało? nie bedzie . Nawet sama głośność? Nie dałoby rady jakoś przeprogramować, jakkolwiek?
Opublikowano 17 Maja 201511 l Nie da rady !poszukaj może znajdziesz konwerter sygnałów magistrali CAN pod Twoje radio.Do niektórych modeli można cos takiego trafić
Opublikowano 22 Maja 201511 l Pytanie, mam kiere i poduszke z a4 b7 + oczywiscie lacznik z poduszki z b7. Kiera jest bez multi bo nie ma takiej potrzeby, czy podejdzie p&p, czy trzeba cos jeszcze? Wysłane z mojego GT-N5100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 23 Maja 201511 l Wymieniasz lacznik i tasme na zwykla B7 bo jest inna kostka od okablowania poduchy
Opublikowano 23 Maja 201511 l Przekonalem sie o tym odkrecajac poduche, dzieki Wysłane z mojego GT-N5100 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 Maja 201511 l Mam w tej chwili kiere 3 ramienna z przyciskami od multitronikaprzyciski swieca i kiedys działały bo miałem kiedyś 2,5 tdi a teraz mam 1.9 w manualu .mam tez rns-d mam tez tempomat. niestety nie wiem jaka mam tasmemoje pytania1. czy moge zamontować sobie kiere multifunkcyjna?2. czy bedzie ona chodziła z rns - d ? 3. jeżeli nie będzie to czy jest możliwość zrobienia czegoś żeby chodziła chociaż głośność
Opublikowano 25 Maja 201511 l Po pierwsze uzupełnij profil Po drugie nie napisałeś czy kiera jest z B6 czy B7 a to robi sporą różnice i bez sensu jest odpowiadać na pozostałe pytanie bez informacji jaka to kierownica