MrTea Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 Miałem nie wrzucać wykresu ale jednak się zdecydowałem bo Spanky zrobił super robotę . Modyfikacje to: wywalenie katalizatora, zaślepienie EGRa, turbo od AWXa i program w wykonaniu Spankygo. Wykres pokazuje średni wynik - finalnie wyszlo 162ps i 370nm .. adult image hosting
aju Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 bardzo przyjemnie... zawsze się zastanawiam co wy macie z tymi egrami
Piotrek98igo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 jak to co mamy,czyste doloty i swieze powietrze aaaa i + 10ps
aju Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 ja tam lubię swój egr Prawdopodobnie najszybsze seryjne AJM w klubie ja myślałem że moja seria
michał69 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 no herbata ładnie ci wyszło ciekawe ile u mnie by było to dlatego mnie wciąłeś?
MrTea Opublikowano 5 Marca 2012 Autor Opublikowano 5 Marca 2012 no herbata ładnie ci wyszło ciekawe ile u mnie by byłoto dlatego mnie wciąłeś? nie, wtedy byl tylko program ABT i ori suszarka. Ta modyfikacja była robiona w drugiej połowie stycznia
MAGIC87 Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 No jedzie to fajnie. miałem okazje sie przekonac
Piotrek98igo Opublikowano 5 Marca 2012 Opublikowano 5 Marca 2012 michal rob moda finalnego bo juz mnie denerwujesz masz wszystko przygotowe pod koretkte, a nie jedziesz,u ciebie powinno wyjsc lepiej niz u herbaty
dejf Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Klubowe AJM stanley'a na identycznym setupie wypluło na hamowni obciążeniowej 170/368. Wynik w normie. Gratuluje zadbanego PDka
radimm Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 gartuluje wyniku! Mam pytanie, jezdziles wczesniej na samym programie? Jesli tak, to czy duza jest roznica odczuwalna w jezdzie: program vs AJM + T. AWX? Pytam bo mam nadzieje ze jutro w moim afn'ie moze zblize sie do podobnego wyniku i juz nie moge sie doczekac zeby sprawdzic jak to jezdzi Pozdrawiam
MrTea Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 Różnica jest odczuwalna, szczególnie przy wyższych obrotach. mialem kreskę z AJM po sofcie, do 130km/h odjeżdzałem mu delikatnie ale po przekroczeniu 130km/h AJM został w tyle znacząco. Tu masz filmik - AJM po sofcie z lewej - moj po środku - Tu masz ustawkę z AWX'em - po zmianie pompek, fmicu, i turbo brd -
MAGIC87 Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Tu masz ustawkę z AWX'em - po zmianie pompek, fmicu, i turbo brd tylko dopisz ze ten setup AWX z BRD itd to ma 166 KM... bo sa problemy z ogarnieciem Mocy. zeby ktos nie pomyslał ze B5 AWX po sofcie jedzie jak BRD z FMIC i BQ
janjazda Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Tu masz ustawkę z AWX'em - po zmianie pompek, fmicu, i turbo brd tylko dopisz ze ten setup AWX z BRD itd to ma 166 KM... bo sa problemy z ogarnieciem Mocy. zeby ktos nie pomyslał ze B5 AWX po sofcie jedzie jak BRD z FMIC i BQ haa, no właśnie, ja już pomyślałem, że coś słabo ten AWX jedzie ja na taki osprzętem:thumbup1:
MrTea Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 Tu masz ustawkę z AWX'em - po zmianie pompek, fmicu, i turbo brd tylko dopisz ze ten setup AWX z BRD itd to ma 166 KM... bo sa problemy z ogarnieciem Mocy. zeby ktos nie pomyslał ze B5 AWX po sofcie jedzie jak BRD z FMIC i BQ kiedyś ktoś pomyślał że serią objadę Twojego zmodoznego AWXa
Piotrek98igo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 tylko ze "dobrymisiaczek" jest glupszy niz konik polny.
Piotrek98igo Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 Dejf wszystko gra auto bylo na rolkach przeciez na mineralnej...
Rekomendowane odpowiedzi