akwarium Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 witam czy orietuje sie ktos jakiej marki byly montowane amortyzatory originalne do a4 avant albo jakiej marki kupic zeby byly zblizone do ori
Ponio1767 Opublikowano 24 Marca 2012 Opublikowano 24 Marca 2012 U mnie sa jeszcze ori. Pisze na nich Monroe made in spain ze znaczkiem OOOO Chodzi oczywiscie o przod, z tylu niewiem co jest.
akwarium Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 a jaka marke zalozyc zeby byla zblizona do ori
KICHOL Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 a jaka marke zalozyc zeby byla zblizona do ori nie ma złotego środka stać cię zakładasz ori, nie stać cie zakładasz to na co cię stać....jak poszukasz trochę to na forum znajdziesz "milion pincest sto dziewincet" tematów na temat amorków....ja mogę ci powiedzieć z własnego doświadczenia żebyś omijał sachsy http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?199979-B6-AWX-Stuki-z-prawej-strony proponuje Bilsteina albo Kyb
Spidan Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 U mnie ori są Sachs,ale zamiennika Sachs bym nie założył,tak jak kolega pisze Bilstein B4 lub Kayaba Excel-G,chyba że masz więcej pieniążków to Koni czerwone.
bono Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 witam czy orietuje sie ktos jakiej marki byly montowane amortyzatory originalne do a4 avant albo jakiej marki kupic zeby byly zblizone do ori U mnie w 1BV oryginalnie sa Monroe. a jaka marke zalozyc zeby byla zblizona do ori Tu nie chodzi o markę a o zakres pracy amorka, oraz jego dlugosc. Do zawieszenia 1BV nie znalazlem zamiennika i kupilem oryginaly w ASO. Jak chesz zamienniki to najlepiej wymien razem ze sprezynami, wtedy do wyboru do koloru.
Rekomendowane odpowiedzi