danielbobik20 Opublikowano 6 Marca 2012 Opublikowano 6 Marca 2012 Witam mam małe pytanie odnośnie progów do audi a4 b5 ponieważ, oryginalnie mam czarne progi .Trochę mało pasujące , może doradzicie coś pod kolor i zęby do ładnie i dobrze pasowało ??. Nie wiem co proponujecie jakieś nakładani , chociaż sprzedawca mi wysłał progi podobne do a4 s4 b5 to taka imitacja bardzo chcianym coś w podobnie to tych od s4. http://www.sendspace.pl/file/dbba38058224e49ca9fb2da o to moja
kamien85 Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Moim zdaniem zostaw jak jest bo tak jest dobrze. Nie zakładaj żadnych pseudo tuningowych plastikowych progów bo tylko oszpecisz auto.
medik Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 Jak zostawi tak jak jest, będzie kupa. Bo dokładki są pomalowane,a progi czarne. Tak jak mówi Ragga, pomaluj ori progi na czerwono i będzie git.
egon47 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Masz zwykle zderzaki i tylko dokladki pomalowane to tez bym proponowal seryjne progi w kolor
Spartan_Wroc. Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Jak koledzy wyżej... walnij tylko w kolor i będzie malina
egon47 Opublikowano 9 Marca 2012 Opublikowano 9 Marca 2012 Chyba ze jeszcze bedziesz cos przerabial ze zderzakami to proponuje przerobic progi z Omegi B tak jak ma Cymek albo mial NOSB
danielbobik20 Opublikowano 11 Marca 2012 Autor Opublikowano 11 Marca 2012 Dzieki koledzy za pomoc pomalujemy jak będzie trochę cieplej a co myślicie o klamkach?? tez w kolor ?
egon47 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Dzieki koledzy za pomoc pomalujemy jak będzie trochę cieplej a co myślicie o klamkach?? tez w kolor ? a wszystko w kolor to wszystko:) dawaj klamki tez w kolor
kamien85 Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 Klamki jak najbardziej w kolor, w sumie czerwone progi też powinny dobrze się komponować, nie zwróciłem uwagi na początku na pomalowane dokładki.
danielbobik20 Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Opublikowano 18 Marca 2012 dzięki za pomoc w najbliższym możliwym czasie zabiorę się za to:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi