kamien85 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 Chciałbym swoje poliftowe lampy przyciemnić. Jest może gdzieś na forum temat jak to zrobić, albo może mógłby ktoś kto to robil u siebie podpowiedzieć na co zwrócić uwage, co i czym malować, jak rozkleić lampy i jak i czym je potem skleić?
nero84 Opublikowano 11 Marca 2012 Opublikowano 11 Marca 2012 ja swoje lampy w poprzednim aucie, tzn VW Polo rozklejałem podgrzewając opalarką delikatnie łączenia i podważając delikatnie tapeciakiem i śrubokrętem. Chociaż tutaj jest plastikowa osłona więc jest większe ryzyko, że można coś przytopić. ale wiem, że też testowane były sposoby na rozgrzanie w piekarnikach. pomalować sprayem spokojnie, a skleić silkonem, najlepiej czarnym, ale dobrze polecam oczyścić stary klej.
kamien85 Opublikowano 12 Marca 2012 Autor Opublikowano 12 Marca 2012 nero84 dzięki za info. Nikt nie przyciemniał lamp przednich w Audi ?
pioteros Opublikowano 12 Marca 2012 Opublikowano 12 Marca 2012 wystarczy poszukac, w dziale zrob to sam masz temat rezanie bixenonow a w nim miedzy innymi malowanie wnetrza lamp, zasada jest ta sama w kazdych lampach
medik Opublikowano 13 Marca 2012 Opublikowano 13 Marca 2012 http://a4-klub.pl/vb/showthread.php?169059-B5-ALL-Rezanie-bixenonu&highlight=qwerty Albo najlepiej zagadaj z Kolegą qwerty.
Rekomendowane odpowiedzi