Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję: 560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Dobry wieczór wszystkim :)) O czym mowa, bo w temacie nie jestem? :>

Jak ćwiczenia?? :)

Ja w piątek zaczęłam biegać:) Następne bieganko jutro:) Nie mogę się doczekać! :)

Opublikowano

nie nie byliśmy jak zwykle nie miałam z kim dzieci zostawić ale przeżyje , pamiętam że najlepsza imprezka tam zaczynała się zawsze w sobotę wieczór :whistling:

PS https://www.facebook.com/photo.php?fbid=401193476610300&set=a.401193403276974.93842.100001589525744&type=1&theater

[h=2]Zawartość chwilowo niedostępna[/h]

---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:01 ----------

Malutka imprezka u nas na pomorzu była VW MANIA

Opublikowano

u mnie normalnie sie otwiera to wbijaj na fejsa tam u mnie powinno byc zdj ;)

Malutka ja z racji zalatwiania wszystkiego na wesele ostatnio odpuscilam cw przyznam sie bez bicia :/

Opublikowano

a ja nie mam się czym wytłumaczyć ale kiedy zbliża się wieczór to po całym dniu spędzonym z dziećmi padam na pysk :grin: i o niczym innym nie maże niż o łóżku :whistling: po prostu nie miałabym sił żeby jeszcze ćwiczyć

Opublikowano

no nie dziwie sie maluchy wyciagaja cale sily i to dobry sport ;)

Opublikowano
Dobry wieczór wszystkim :)) O czym mowa, bo w temacie nie jestem? :>

Jak ćwiczenia?? :)

Ja w piątek zaczęłam biegać:) Następne bieganko jutro:) Nie mogę się doczekać! :)

zkim tak ochoczo biegasz malutka

Opublikowano

U mnie sport to sposób na życie, nie umiem funkcjonować bez biegania i siłowni :D choć mojej żonie nie do końca to odpowiada hehe

Opublikowano
  • Autor

Michale, ze znajomym :>

---------- Post dopisany 31-07-2012 at 03:06 ---------- Poprzedni post napisany 30-07-2012 at 14:28 ----------

...jak się ma obok siebie kogoś wyjątkowego, to nie potrzeba już żadnej innej motywacji... i można osiągnąć wiele.

Opublikowano
:friends::naughty: tak juz jest
Opublikowano
  • Autor

Mógłbyś mi napisać Michale jak powinno się oddychać podczas biegu? Ma to jakieś znaczenie??

Opublikowano

Najlepiej to wdech, wydech, wdech, wydech:decayed:

Opublikowano

tak ma ale kazdy ma swoje sposoby jesli chodzi o oddech to powinno sie tak biegac aby nie dostac zadyszki i w miare normalnie podczas tego biegu oddychac koniecznie nosem bardzo uogulnione a ja biegam tak jak napisalem tylko co jakis czas lapie ustami pelny wdech bardzo mi to pomaga w biegu

Opublikowano

:hi:

czy tu już nikt nie zagląda ?

Opublikowano

no na reszce już myślałam że zapomnieliście wszyscy o naszym wątku :kox: i jak tam biegasz Malutka ?

Opublikowano
  • Autor

Taaaaaaaaaak :] Podoba mi się, wczoraj niemal ciągle miałam kolkę, ale jakoś przetrwałam. Jestem zadowolona i mam nadzieję, że wytrzymam do końca... -czyli jeszcze jakieś 8/9 tyg. :decayed:

A Wam jak idą ćwiczenia/ biegi etc.?

Opublikowano

mi jak zwykle nic nie idzie i ciągle powtarzam sobie że od jutra zaczynam :grin: ale muszę w końcu wziąć się za siebie bo już się powoli nie dopinam w to co nosiłam jeszcze 2-3miesiące temu :facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Strasznie ciągnie mnie do słodyczy... Ledwo się hamuje, dzięki Bogu nie mam w domu Nutelli- założę się ze temu nie mogłabym się oprzeć... Trzeba być konsekwentnym... Staram się jak mogę, ale mam taką ochotę podjadać... Dlatego zaspakajam tą chęć marchewką.. :P

Karolinko, nie powtarzaj nic sobie- po prostu DO IT :P

Opublikowano

Witajcie,

Mam przyjemność zaprezentować kosmetyki, które będziemy (ze wspólnikiem) wprowadzali na Polski rynek. Droga patentowa i papierowa była koszmarna ale udało się :)

Prowadzimy już rozmowy z sephorą i innymi drogeriami do których te kosmetyki trafią. Na chwilę obecną sprzedajemy je detalicznie i mamy już sporo klientek jak i konsultantów, którzy je rozprowadzają.

Jeżeli ktoś jest zainteresowany dodatkowym zarobkiem zapraszam na pw.... tak samo jak zainteresowane osoby nabyciem kosmetyku w danym rodzaju.

DiZAO Polska ( strona jeszcze oficjalnie nie widnieje ale już w zapleczu działa)

Pozdrawiam

Opublikowano

387114_401193476610300_1617496885_n.jpg

<br /><br />

Edyta super fotka :thumbup1: