Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

dla Forumowiczek - w walce z wszelakimi niedoskonałościami ;>

Ćwiczenia wykonuję: 560 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ćwiczenia wykonuję:

• w domu
      142
    • w klubie fitness
      17
    • na siłowni
      138
    • nie mam czasu ćwiczyć
      98
    • nie ćwiczę z lenistwa ;)
      169

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobra dobra,teraz tak mówisz bo publicznie wytknęłam Ci błąd :grin:

Opublikowano
Dobra dobra,teraz tak mówisz bo publicznie wytknęłam Ci błąd :grin:

Przecież od tego jesteś MAMO :hi::decayed:

Opublikowano

Ty mi tu Synuś nie podskakuj, bo może być z Tobą źle :grin:

Opublikowano

Ale pytanko,czy w bikini Cię widział ;p

nie widział ale ma tak bujna wyobraźnie , ze zamiana spodni i bluzki na bikini nie stanowi dla niego najmniejszego problemu. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Ja już jestem nie do wzięcia :P

Nie widział i nikt prócz Mojego nie zobaczy. I finito :P

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:22 ----------

Moski, opanuj się ;>

Opublikowano

Malutka - podejrzewam,że jednak oprócz Twojego ktoś Cię jednak w bikini obczai. Nad jeziorem,na plaży bądź basenie :P

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ----------

nie widział ale ma tak bujna wyobraźnie , ze zamiana spodni i bluzki na bikini nie stanowi dla niego najmniejszego problemu. :naughty:

Bujna wyobraźnia to połowa sukcesu :decayed:

Opublikowano

Moski, opanuj się ;>

:naughty:

powiedziałbym nawet ze w niektórych przypadkach 3/4 :naughty:

Opublikowano

no hej kobitki a u mnie pogoda ok ;) ide sie ubierac to trzymac kciuki :)

witam sasza w naszym gronie ;)

Opublikowano
  • Autor
Malutka - podejrzewam,że jednak oprócz Twojego ktoś Cię jednak w bikini obczai. Nad jeziorem,na plaży bądź basenie :P

---------- Post dopisany at 12:09 ---------- Poprzedni post napisany at 12:08 ----------

A właśnie, że nie :P

Opublikowano
no hej kobitki a u mnie pogoda ok ;) ide sie ubierac to trzymac kciuki :)

witam sasza w naszym gronie ;)

Powodzenia !!

Opublikowano

hmmm - całkiem tu wesoło;D Co by nie mówił, to zawsze będzie tak, że my - faceci - będziemy drogie Panie próbować doceniać Wasze wdzięki, tak więc muszę usprawiedliwić troszeczkę Moskala - gdyby wdzięki Waszych mam nie działały na Waszych ojców, niestety ludzkość by dawno wyginęła;p Nie oznacza to jednak, że powstawiacie tu swoje zdjęcia w bikini, etc, bo popieram pogląd, że należy się to tylko Waszym wybrańcom;) Pamiętajcie, dziewczyny - im więcej się szanujecie, tym atrakcyjniejsze dla nas jesteście;] Dobrej nocy.

Opublikowano

wow co za mądra przemowa :oklasky:

oglądał ktoś z was wczoraj „Must Be the Music” była tam dziewczyna ze śląska zrobiła ma mnie za***iste wrażenie śpiewała hip hop motto życiowe :

d*pą świata nie zdobędziesz :thumbup1::oklasky:

Opublikowano
  • Autor
hmmm - całkiem tu wesoło;D Co by nie mówił, to zawsze będzie tak, że my - faceci - będziemy drogie Panie próbować doceniać Wasze wdzięki, tak więc muszę usprawiedliwić troszeczkę Moskala - gdyby wdzięki Waszych mam nie działały na Waszych ojców, niestety ludzkość by dawno wyginęła;p Nie oznacza to jednak, że powstawiacie tu swoje zdjęcia w bikini, etc, bo popieram pogląd, że należy się to tylko Waszym wybrańcom;) Pamiętajcie, dziewczyny - im więcej się szanujecie, tym atrakcyjniejsze dla nas jesteście;] Dobrej nocy.

Szacun :)

Karolino tylko puste laski myślą, że tym świat zdobędą.

BTW, jak Wasze postępy? Ja muszę zrezygnować z ćwiczeń, biegów na najbliższe przynajmniej 10-12 miesięcy :> Zastępuję masażami i dalej wklepuję kremiki :))) Póki co wystarczy:)))

Opublikowano
Ja muszę zrezygnować z ćwiczeń, biegów na najbliższe przynajmniej 10-12 miesięcy

Moje gratulacje , w końcu Krzychu sie postarał :thumbup1:

Opublikowano

Najlepsze ćwiczenia to sex. Zaraz pewnie będziecie się śmiali ale dziennie to ok 1000kcal przy dobrych "wygibasach" :) Rano lepsze od kawy a wieczorem na lepszy sen. Dla porównania godzinna jazda rowerem po górkach lub wspinaczka to 600.

Reasumując idealne połączenie przyjemnego z pożytecznym :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Najlepsze ćwiczenia to sex. Zaraz pewnie będziecie się śmiali ale dziennie to ok 1000kcal przy dobrych "wygibasach" :) Rano lepsze od kawy a wieczorem na lepszy sen. Dla porównania godzinna jazda rowerem po górkach lub wspinaczka to 600.

Jeden numerek 1000kcal? Jeśli tak, to x3 i nie potrzebuję nawet masaży:P

Opublikowano

Rano i wieczorem czyli dwa razy. podczas stosunku używa się około 30-40 mięśni:naughty:

Opublikowano
2 razy to może Ty ;):P

dokładnie , dobra maszyna musi być często smarowana :wink:

Opublikowano

Szacun :)

Karolino tylko puste laski myślą, że tym świat zdobędą.

BTW, jak Wasze postępy? Ja muszę zrezygnować z ćwiczeń, biegów na najbliższe przynajmniej 10-12 miesięcy :> Zastępuję masażami i dalej wklepuję kremiki :))) Póki co wystarczy:)))

jak to jest to o czym myślę to gratulacje :wink:

postępy hmm sama nie wiem czy można to tak nazwać nic mi się nie chce robić staram się tylko żeby utrzymać wagę :kox:

dzisiaj bawię się w ogrodnika :kox:

---------- Post dopisany at 14:33 ---------- Poprzedni post napisany at 14:31 ----------

:yes2::yes2::yes2::yes2::ok2: